17.10.09
12:23
Имам следния проблем.Тренирам си и всичко както си е,преди ала бала.
Проблема е в това,че корема го стегнах доста,но като се стегна има няква гадна мазна тъкан над плочките :D
Въпроса е няма ли някакъв препарат с който мога да я поизчистя.Ясно е че трябва кардио и диета,но аз това вече го правя,питам за нещо допълнително.Преди време бях чел за някакъв Stoper ,но забравих как се казва.
Мерси предварително!
По-здрави
За всеки случай напиши каква е диетата ти :)
Мнението беше редактирано от Владимир на 17.10.09 12:25.
еми обикновенно НВД с драстично намалена консумация на пържено сладко/солено и тестено
Сутрин тичане преди закуска 40 мин.
8:00-половин кофичка кисело мляко+100г овесени ядки /препечена филия с малко масло.През ден-два е филийката
10:00-орехи около 100г
12:00 Зелена салата с оцед без сол
16:00-1-2 яйда+ 100г извара /грамажа го карам на око,но едва ли е повече
18:00-19:00 пак салата с яйце
Иначе след като се прибера от лекций през 30 мин си правя по 20 коремци и 10 лицеши+ http://www.bb-team.org/exercise/3277/ 10 ,на ден се събират около 10 серий по 10/20 съответно упражнението. За корема е това :)
Ясно ми е ,че не е много по стандартите,но не всеки организъм реагира еднакво,затова и моята диетка си е по-различна.Въпроса ми е за някакви добавки ако можеш да препоръчаш :)
Дай повече информация.Години,стаж,здравословни проблеми,финанси всичко за което се сетиш :)
19 (след месец 20)
Стаж около година
Финанси-хммм,като за студент на месец около 80-100 лв. макс мога да отделя
НО,изрично искам да кажа ,че несе стремя към някви огромни ръце и тн.(то и както се вижда финансите неми позволяват това де :D ),просто искам малко релеф.Ръцете,раменете и краката съм ги оправил така като искам.Само коремчето и гърдите останаха.И пак да кажа-Основна и главна дел-РЕЛЕФ :)
Мислил съм го,но забравих да спомена ,че кафето и като цяло кофеина ми действа много.В смисъл като пия едно кафе и после съм “Леко” превъзбуден 2-3 часа........съответно и след това вместо да си легна в 12 ,се ляга в 3 щот още ме държи.Знам ,че в огънчето има кофеин и затова да си кажа
В зависимост от целта.Една опаковка стига за около ~30 дена.Цената е ~95 лв.
Еми целта е релефче,но май ще е по-добре да вида как ми действа и в зависимост от резултата след месец сам да определя дали ми трябва още една опаковка.
Зимния период не е ли неподходящ за сваляне(поне така съм чувал де)
Мерси за вниманието,ако имам други въпроси пак ще питам
казано от Ivko на 17.10.09, 14:08:
Еми целта е релефче,но май ще е по-добре да вида как ми действа и в зависимост от резултата след месец сам да определя дали ми трябва още една опаковка.
Зимния период не е ли неподходящ за сваляне(поне така съм чувал де)
Мерси за вниманието,ако имам други въпроси пак ще питам
Ами започни с една опаковка, пиеш я оставаш доволен ( от FYRE няма не доволни ;) ) след което почиваш 2-3 седмици и можеш да я подновиш.
Това дали сваляш или качваш се влияе най-вече от калориите сезона не го мисли ;)
казано от Ivko на 17.10.09, 13:21:
Сутрин тичане преди закуска 40 мин.
8:00-половин кофичка кисело мляко+100г овесени ядки /препечена филия с малко масло.През ден-два е филийката
10:00-орехи около 100г
12:00 Зелена салата с оцед без сол
16:00-1-2 яйда+ 100г извара /грамажа го карам на око,но едва ли е повече
18:00-19:00 пак салата с яйце
Иначе след като се прибера от лекций през 30 мин си правя по 20 коремци и 10 лицеши+ http://www.bb-team.org/exercise/3277/ 10 ,на ден се събират около 10 серий по 10/20 съответно упражнението. За корема е това :)
Сигурен ли си че се нуждаеш толкова много от сваляне,с тази диета няма да постигнеш очакваните резултати.Освен да загубиш малкото натрупана маса за 1 год стаж в залата.
Щом целта ти е релеф качи маса и тогава отслабвай.Иначе има опасност да не останеш доволен от резултата след приключването на “диеатата”.Защото с толкова малко калории не се живее.
Както се казва в концлагерите са се хранели по добре.
И защо не слагаш сол на салатата,тя е вредна когато се прекалява,като гледам останалото ти меню нямаш други продукт,от които да си я набавяш освен в чист вид.
ми в салатата неслагам защото необичам,иначе хапвам малко и солено и сладко,просто не е безразборно,а ограничено.И това хранене е примерно,Винаги хапвам нещо в промеждутаците,солети или нещо подобно :)
Забравих да кажа,че гледам да пия по 3л вода поне :)
20.10.09
20:42
Брат, аз изчистих с Li Da - тук ги продават за 39 лева: http://kupilida.com а аз преди ги купих за 160 още когато бяха забранени. Много са добри тези капсули!
21.10.09
06:29
казано от Ivko на 21.10.09, 05:53:
много съм се чудел за тях, ама много хора ги оплюваха и ги забраих на времето
Ето темата за въпросните капсули. Мненията са доста противоречиви. Личното ми мнение е, че рискът с тях е наистина голям. Правилна корекция в хранителния режим ще ти донесе по-качествени и здравословни резултати.
21.10.09
06:38
Ако питаш за добавки, би трябвало темата ти да е в друг раздел, иначе, ако искаш силно подчертан корем, мога да кажа, че си късметлия, че имаш толкова с подобно хранене.
21.10.09
06:57
казано от Иван Шишманов на 21.10.09, 06:38:
Ако питаш за добавки, би трябвало темата ти да е в друг раздел, иначе, ако искаш силно подчертан корем, мога да кажа, че си късметлия, че имаш толкова с подобно хранене.
Къде го видя, аз ве виждам никакви снимки.
?
21.10.09
07:09
Че къде съм споменал за снимка ?!?!!?!
Говори, че доста се е стегнал и има малко мазно над плочките. Такъв резултат с подобно хранене си е геройство.
21.10.09
07:12
Всичко е до човека. Има хора, които са си родени да изглеждат добре :) Метаболизъм ли се казва, как му викат не знам... но това си е факт. Познавам такива - пият, пушат и пак са си ок. А аз полагам много труд, ограничавам се - не пия, не пуша, водя здравословен начин и пак - постигам нещата бавно.
Еми не ,че съм някав Мега “Як”Просто като си стегна корема си има стабилна плоча отдоло а отгоре малко мазно :)
И на мене ми се струва, че поемаш твърде малко храна. Никво месо нямаш, да не си вегетарианец? Изварата ти е що годе единственият сносен източник на белтъчини, а от нея ядеш само 100 грама. Аз след тренировка почти винаги си изяждам едно цяло пакетче Дедо Либен 250 грама. Месо ти трябва, месо. С таз диета дето си я подкарал, ако вземеш и добавка, както ти препоръчват тука, ше станеш чирус направо.
Поразгледах се още малко и намерих интересни статий за Бирената мая.
Мислите ли,че ще помогне и дали ще има проблем да се комбинира евентуално с Огънчето :)