Гейнери

20.10.09
20:27

Някой може ли да ми каже как точно действат гейнерите,какво съдържат и най-важно - дали са вредни?
Проблема е,че съм на 15 и тежа само 50 кг,адски трудно качвам тегло и добавките са последната ми надежда...но не мога да се реша,от всякаде чувам че били много вредни,затова искам да попитам професионалисти.
Благодаря за помощта :)

20.10.09
20:51

казано от LcSe7en на 20.10.09, 20:27:

Някой може ли да ми каже как точно действат гейнерите,какво съдържат и най-важно - дали са вредни?
Проблема е,че съм на 15 и тежа само 50 кг,адски трудно качвам тегло и добавките са последната ми надежда...но не мога да се реша,от всякаде чувам че били много вредни,затова искам да попитам професионалисти.

Ти хубаво си 50 кг, ама колко си висок. Отделно какво ядеш, че прецени че “адски трудно качвам”. Гейнъра е малко протеин(в доза) напълнен в повечето случаи с некачествени въглехидрати.

Мнението беше редактирано от princo на 20.10.09 20:52.

20.10.09
20:52

Гейнерите ти набавят калории, като в определени момент могат да ти заместват и едно хранене.
Ако се храниш достатъчно през деня, и пиеш гейнер то той ти е бонус към храненето. Хранителни добавки няма как да са вредни, важно е да са от качествена фирма.

20.10.09
20:56

Започвни фитнес 2-3 пъти в седмицата като разделиш цялото тяло и правиш упражнения само със свободни тежести.От това апетита ще ти се увеличи,ядеш повечко месце и каквито си искаш въглехидрати(бял хляб,пици и кви ли не боклуци)+едни витамини и един протеин на прах(може и без него) и ще покачваш тегло.Бавно,но качествено.И щом си ектоморфен тип тяло,никога не тренирай повече от 50-60 минути!От гейнер файда няма особена...

20.10.09
21:11

казано от princo на 20.10.09, 20:51:

казано от LcSe7en на 20.10.09, 20:27:

Ти хубаво си 50 кг, ама колко си висок. Отделно какво ядеш, че прецени че “адски трудно качвам”. Гейнъра е малко протеин(в доза) напълнен в повечето случаи с некачествени въглехидрати.

168 см,тъпча се със всякакви пържоли и хляб,а понякога и шейкове с банан мед и мляко.

21.10.09
10:34

Колкото и да ядеш ако нямаш тренировки просто няма да прогресираш.Храненето трябва да ти е по малко,но начесто.През 2-3 часа,а ако нямаш апетит гейнър или протеин.Никога не оставай гладен,защото катаболизма ще те ,,изяде’‘.

AN

21.10.09
11:39

Здравейте твърдо съм решил да пробвам някой от тези два гейнера.Някой по разбиращ може ли да ме насочи кой да си взема.Ако взема втория мисля да са 2 кутии.Пил съм преди Ultimate Muscle Juice и останах доволен..
http://myfitness-bg.com/show.php?pr=41
http://myfitness-bg.com/show.php?pr=50

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1