[quote author=“vvlestat”]Кво е тва “уголемяване на носа,депресии,рак на незнам си кво,сърдечни заболявания,косопад” и незнам си кво. Е как трябва да се назобиш та да ги постигнеш тея благинки:).
Аз получих една от “благинките”(косопад) само защото използвах Трибулус и нивото на тестостерона се установи на горната граница.
Дори и най-лекия цикъл може да доведе до всички по-горе посочени “благинки” (ако си предразположен)... Ти искаш ли да разбереш дали от един или два леки цикъла ще получиш рак?
На човешкия организъм по някога е нужно много малко да “пипнете” там където не трябва за да си донесете някое бедствие. И докато за някой хора правенето на цикли е практически безвредно.. за някой хора е достатъчно само един цикъл за да предизвикат жестоки последствия... сигурен ли си, че ти няма да си следващия? Има ли смисъл да рискуваш? Заслужава ли си?
[quote author=“D3BEP”]Тъй си е, и пистолетът и стероидът са само инструмент.
Проблемът идва от съзнанието :)
Абе батка стига с тия лъжи ве! То бива демагогия и лъжене, но тва е прекалено! Нито сте първите, нито сигорно последните, които я проявяват тая демагогия, а именно да сръвняват стероидите с цианкалий или пистолет или алкохол аее с квото си искате там боклуци. Еее ето защо както каза Владо не се развива разделът щото се говорият тия неща от потребителите и то излиза, че не е безвредно стероидките, но и са същите като пистолета и алкохола. Това е само един от факторите, които прецаквът разделът. Но и фондаментална част, защото когато нямаш мнение, знания, и всякакъв друг практически опит и знания от там и идва пълната простотия в тоя спорт и раздел и резултатите и т.н. . Еньо Рангелов в интервюто си казал, че уважавал Рони Колман и направил там в новата си книга (която сигорно е яка и бих искал да си я взема, но 150 броики батка малкооо) тренировки за зобадхии “генетици” еееее :))) то тренировката на такива люде е ядене по цял ден почивка зобане и расходка из залата. Е сега като бият инсолина трябва да има повечко повторения. Иначе както се задъхват профитата ако карат на тренировките на Еньо смятай, че са си заминали за кратко време. Абе нещата са многостранни и трябва доста поглед да има преди да се пишат глупости и псевдо изказвания от наква си гледна точка на погнуса или надменост. Абе въобще от мене да го знаете, като има твърде много емоции се губи рационалното мислене. Прочетете статията ми в сайта там съм го написал.
по-здрави
15.02.05
11:43
Братле :)
Това изречение:
Абе въобще от мене да го знаете, като има твърде много емоции се губи рационалното мислене.
важи за целия ти пост :)
Всъщност не аз, а ти проявяваш емоции и при това не аз направих асоциацията с пистолета, просто отговарям.
И не мисля че това, че се опитваме да предпазим потребителите от стероидите прецаква раздела. По тази логика такива теми като тази въобще да ги трием? Зашото в нея се говори за вредата от стероидите.
Реагриаш първосигнално. Според мен цитираното изречение има много по - друг смисъл от този, който си видял.
Примерно става дума за комплекси. А не толкова за връзка между пистолета и стероидите.
Комплекси, параноий и фобий са в резултат от емоционален срив. Е сега е доста грипозно, но не страдам от такова нещо! Кофтито, че от тия благинки и подобни дори не вникваш в думите ми. Нито пък Мартин някога ще може да познаее истинското правилно мислене и, че е хубаво да си с бодър ум и белким да качиш някви мускули, а не само да катаболизираш като луд. Абеее не виждам смисал и не искам да споря и дори и да пиша информация на човек, които не разбира и уважава другият до себеси пък камоли да иска да стават някакви подобрения или ъпдейт в информацията.
по-здрави
Братле, за коя статия става въпрос, че нещо не можах добре да ти проследя мисълта?
Ще пуснеш ли линк?
[quote author=“emil_mlo”]Прочетете статията ми в сайта там съм го написал.
по-здрави
15.02.05
19:44
Вероятно в тази за стреса :)
Зна4и про4етох мненията ви и добре направих 6тото пак ме упла6иха така да се каже 6тото бях по4нал пак да се замислям за химия...
СЕРИОЗНИЯ ми въпрос е какво според вас мойе да ми се е слу4ило след като направих един цикал не това а миналото лято когато бях на 16години!!!!
Цикала бе6е с омнадрен :( 8 седмици някаде като най 4есто си го бях бил през 4 дена май за 2 седмици.. след това малко прегнил си биех но не помня колко то4но.
Ина4е напоследък ме понаболява 4ерния дроб... може да е от алкохола 6тото отвреме навреме се отрязвам а и дълго време след химията се появи но все пак не се знае, 6те си правя изследвания скоро.
19.02.05
01:59
Преди време четох един сериозен труд за същността на рака. Човека го разглеждаше през кръстосан прегледн между зоология на нисшите безгръбначни (ЗБЖ) на ниво тъкани и рака като тъкан (хистология). Интересното тук, бе че систематизира механиката на нарастване и размножаване на преходните организми (такива можещи да живеят като самостоятелни клетки и такива диференцирали се в ниска степен на тъканно равнище, подобно на раковата тъкан) през погледа на термодинамиката. Човека получи медунароно признание за труда си. Дотогава никой не се бе сетил да разглежда рака на ниво термодинамика. Та... извода му в края на книгата бе, че злокачествените заболявания са естествена, но крайна реакция на защита на клетъчно-тъканно ниво, там където имунната система губи инициативата (обикновенно при непознат причинител, древен елементарен причинител - ток, радиация, звукови вълни, познат причинител с ненормално висок интензитет и др) . Една глава от книгата му завърши с нещо от рода на... Оказва се, че най-малък е шанса да се появи ракообразуваш процес след температурно въздействие. Причината? Ами границата за клетъчна мутация в случая е толкова близка до тази на денатурация (разпад) на белтъците, че риск практически няма, но въпреки това при изгаряне от 2 ра степен нагоре клетките в дермата твърде много заприличват на ракови клетки... Оказва се, че практически всеки друг причинител с интензитет преминаваш все още недефинираните граници на тъканно единство, принуждава тъканта да се разпадне или да се изроди в ракова. Причинителя практически може да е всичко...
Сега се чувствам адски тъпо понеже забравих името на въпросния бележит българин. Трудовете му се продават за по 2-3 лв, ако могат да се намерят щото са в такъв малък тираж, че ми е болно... Отдавна се каня да се запозная с него. Дано ми остане време скоро!
Да, така е Image… рака е естествена, но крайна реакция на организма да се приспособи към новите условия на които е подложен човек. Не случайно непрекъснато повтаряме.. не прекалявайте с нищо... включително и със стероидите!
Nqkoj moje li da otgovori na
СЕРИОЗНИЯ ми въпрос е какво според вас мойе да ми се е слу4ило след като направих един цикал не това а миналото лято когато бях на 16години!!!!
Цикала бе6е с омнадрен 8 седмици някаде като най 4есто си го бях бил през 4 дена май за 2 седмици.. след това малко прегнил си биех но не помня колко то4но.
Ина4е напоследък ме понаболява 4ерния дроб... може да е от алкохола 6тото отвреме навреме се отрязвам а и дълго време след химията се появи но все пак не се знае, 6те си правя изследвания скоро.
Може да ти каже най-точно единствено лекаря, след като ти направи необходимите изследвания.