Проблем

10.04.04
16:33

От 2 месеца ми сприя цикъла след като един месец пих 2 фетбърнара и л карнитин като се консултирах с фитнес инструктор за тях и свалих 4 килограма за 1 месец с диета разбира се. Какво да правя? А след 1 месец заминавам за щатите и искам да оправя този проблем.

10.04.04
23:07

Най-добре се консултирай с гениколог. Ако си приемала някакъв хормонален препарат е възможно тои да е довел до такива нарушения. При резки промени в теглото и стрес също е възможно и нещо друго направи си тест за бременност ако имаш съмнение за нещо по сериозно.

11.04.04
00:12

абее..май и сестра ми имаше такъв проблем миналото лято. Тя не спортува, но свали около 8 кг а докато ги сваляше въобще не и идваше и това беше цели 3 месеца!!! Отиде на гинеколог, не беше бременна, но той и каза да го остави така този проблем а когато направи 3 месеца да пие някакви хормонални таблетки, които правят така че да ти дойде. Но все пак наистина трябва да се консултираш с лекар!!

11.04.04
18:42

mersi no ne iskam da hodia na ginekolog poradi prichinata che shte mi predpishat hormanalni a az ne iskam da pia zashtoto znam che ima stranichni efekti kato napulniavane,okosmiavane i tn. Inache niama opasnost da sum bremenna.Dali bez hormanalni niama da mi doide, az spodelih s instryktyra i toi mi kaza che e normalno na tazi vuzrast i kaza da izchakam i toi shte si doide.

ВН

13.04.04
00:13

Здрасти Тони!
Цикълът ти е спрял защото си загубила много бързо голямо количество мастни тъкани. Незная до колко си запозната, но има една група мазнини които се явяват незаменими за нас хората. Това са така наречените есенциални мастни киселини (ЕМК). Те немогат да бъдат синтезирани, а са особено ценни за баланса на хормоните, ензимите и другите метаболити.
Храната която ще ти достави ЕМК е рибата. Препоръчвам ти в три дни от всяка седмица да включваш рибано блюдо на скара  със зеленчуци.
Дръж въглехидратите в порядъка на 150 гр за да не напълнеш отново, но консумирай минимум 50 грама естествени пълноценни мазнини за ден. За начало докато си върнеш цикъла приемай по около 100 гр мазнини дневно с храната. Нека идват от студено песован зехтин, соево, тиквено и/или ленено масло. Редувай маслата като ги добавяш равномерно в салатите за деня. Не се притеснявай да включиш хайвера като добавка към блюдото риба или рачешки ролца. Соята е втората храна която ще ти помогне да излезеш от случая. В нея се съдържат специфични вещества фитоестрогени. Соевите кълнове са това от което се нуждаеш. Соевата майонеза и тофу-то (соевото сирене) ще внесат приятно разнообразие в менюто ти след тежкия цикъл тренировки. Вто някои добавки, които ще ти помогнат:
- Есенциални мастни киселини
- Лецитин
- Соев протеин - поне 30 гр дневно (подходи интелигенно в избора на фирма и не се предоверявай)
- вит В - комплекс
- вит Е
- сибирски Жен-Шен или иначе казано Елеутерокок (да не се ползва от хора с хипертония и сърдечни пороци)
- Анасон
- Цимицифуга
- Сладък корен (да не се приема повече от седмица в случай на високо кръвно налягане)
- Градински чай - Салвиа (да не се приема в случай на епилепсия)
- Малина
- Диоскорея
- Гама-оризанол

ПП:Провери личното си съобщение там съм написал някои лични препоръки.

13.04.04
13:26

mersi mnogo za informaciata Image.Samo ne razbrah da otida li na ginekolog ili da izchakam i da izpulniavam suvetite ti.Imam oste 2 vuprosa kum teb ako mogesh shte sum radostna da mi otgovorish.Purviat e che za 5 meseca niama da moga da treniram zashtoto zaminavam da bachkam v shtatite i sega sum izchistila mazninite kak da zapazia tegloto si i da ne vurna mazninite koito sum izchistila?Vtoriat e kakvo mogesh da mi kagesh za preparata Ksenikal,kolko stryva i ot kude moge da se kypi i dali e podhodiashto da go pia kato zamina za ameriak? Mersi mnogo oshte vednug.

14.04.04
15:24

Познавам доста хора (мъже и жени), които бяха миналата година на “студентски бригади” в Щатите.  Всички качиха там мазнини независимо от типа на работата (едни работеха в увеселителни паркове, други като камериер(к)и). Всички са се хранили с възможно най-евтината храна от големите вериги или са “отделяли” от тестото за палачинки на работното място. Знам, че целта на нашенци е да скътат някой лев повече от “начинанието”, което пък рефлектира върху качеството на храната. Един съвет - доколкото знам яйцата в Америка не са скъпи, поради дебилността на американците да ги смятат виновни за повишаване на “лошия” холестерол - така че яж яйца (разбирай го само в буквалния смисъл  :wink: )

14.04.04
16:39

problema e che mi e ysigorena 3 puti na den hrana i niamam izbor.Az shte rabotia kato kamerierka i se nadiavam na povecheto dvigenie i shte podbiram ot hranata koiato mi davat

15.04.04
13:39

Zdrawei,TOni!
Kak gi swali tezi kilogrami???? Ewala be, brat4e!!!!  :-))))
Pi6a ti powe4e za wyprosite ti otnosno ginekologa. Wijdam 4e dosega ti otgowarqt samo myje, a te edwa li sa probwali nesto ot genekologi4nite recepti i zatowa ste ti spodelq malko moi opit.
Pritesneniqta ti za okosmqwaneto sa bezpo4weni. Predpolagam ste ti izpi6at hormonalni lekarstwa za regulirane na cikyla(towa i ti si go znae6e), piqt se po shema, wsqka we4er s po4iwka na 21 dena za sedmica ili nesto podobno. No drugoto e po-gadno(kazwam ti go ot opit, a ne da te pla6a) - ste napylnee6 i to KA4ESTWENO!!!! Winagi sym imala “myjka” struktora, t.k. i ot kakto se pomnq sym sportuwala. Imah tesen taz, po zdrawi kraka i t.n. No kogato wzeh da piq ot tezi lekarstwa( i to ot naj-skypite, zastoto sa UJ po iz4isteni) ela da widi6 efekta. Imam Prekrasni i jiwopisni bri4owe kato na leli4ka, a kakwi “dryj4ici” imam pod krysta(na hylbocite). I taka we4e 3-4 god., a swalqne - NQMA. :-((( Kontaktuwam si s Mitko Michailow.
Sega ste te uspokoq malko!!!! Wsqka jena priemala takiwa hap4eta, gi ponasq razli4no, zatowa pri teb efekta moje da ne e takyw. Wtoro - zawisi i kolko wreme gi pie6. Treto - zawisi na kolko si godini, ako si po mlada ot men(a predpolam, 4e e taka) po nqma da ti se otrazqt.
I 4etwyrto( naj-wajnoto) e 4e zdraweto ti e powajno ot towa kak izglejda6. Tezi problemi sa seriozni i mogat da te osakatqt za cql jiwot. Predpolagam nqma6 oste deca?!
Preceni si hubawo towa koeto ti pisah, t.k. sym minala ot tozi pyt i ne te lyja.
Ako bqh na twoe mqsto, bih oti6la na lekyr. No mu kaji i wsi4kite si opaseniq. Za teb nestata moje da stoqt po drug na4in. Taka ili ina4e ste ti dojde, no wajnoto e da nqma6 posledici.
Ne pesti 20-30 lewa za konsultaciq, zastoto mogat da ti izlqzat “prez nosa”.
4ao i wsi4ko hubawo

ВН

15.04.04
14:38

Е хормоналните таблетки имат и някои по-скоро положителни странични ефекти, като повишаване на гръдната обиколка, засилване на сексуалността. Доколко това е положително, всяка дама ще прецени...

15.04.04
16:33

na 19 godini sum i se nadiavam che niama da napulneia.Predpolagam che samo edin mesec shte gi pia.Ako vigdam che kachvam kilogramite da gi spiram li (hormonalnite hapcheta)?

ВН

15.04.04
17:51

Ако следваш препоръките ми за месец цикълът ти сам ще дойде, без нужда от хормони. Все пак иди на гинеколог, но по-добре частен. Обясни му за желанието ти да опиташ да си върнеш цикъла чрез алтернативни хранителни добавки и билки. Чуй какво ще ти каже и вземи решение.

15.04.04
21:18

mersi za suvetite. Da te pitam tuikato na korema imam samo 2 plochki (gorni) pravia vsichko neobhodimo no ne mi se pokazvat dolnite.Pravia vsekiden koremni presi sled airobikata, koiato e 30-50 min na puteka ili kolelo, 3 puti v sedmicata pravia 30-50 min airobika sytrin na gladno i sled tova okolo 20 min koremni presi no nishto.Kakvo da pravia?

16.04.04
11:53

Antoniya,ако може и аз да се намеся за пресите.Коремният мускул или rektus abdominis е един.Той е набразден от сухожилия които всьщност образуват плочките.На всеки човек са различни. На еди може да са 4 на друг 6.Мускула е еднакьв при мьже и жени следователно се тренира по един и сьщи начин.Препорьчвам ти да започваш тренировката с повдигане на краката или обратна коремна преса,като спазваш пьлна контракция и постоянно напрежение в мускула,а плочките се показват не от пресите а от кариото и диетата.Успех :wink:

16.04.04
12:53

Image shte mi kagesh li kak se kazvash (prosto lubopitstvo).Znae li niakoi za prodykta Optiwomen na amerikanska firma?

ВН

17.04.04
10:12

Тони, не е тайна кой съм. Ето ти линк: http://www.bb-team.org/club-vladimir_nedkov.php

17.04.04
12:08

mersi za izcherpatelnia i nagleden otgovor.Znaesh li neshto za preparata Optiwomen?

ВН

17.04.04
14:00

Тони, прегледах състава на този препарат :
http://www.saveonsupplements.com/optiwomen.html, ако е същия, то изглежда ми доста прдходящ за твоя случай.

17.04.04
21:40

znaesh li ot kude moga da si go kypia po-evtino tui kato v moia fitnes na sitniakovo go ima za 40lv samo 60 tabletki, mnogo mi e skup i ne moga da si go pozvolia.

ВН

20.04.04
00:29

Незная Тони.. Незная.

12.11.04
23:27

zdrasti Image vurnah se ot shtatite ne iskam i da govoria za tegloto vurnah si mazninite ta i otgore napravo sum otchaiana no ne se predavam zdravo sum se zahvanala s trenirovkite.Vsega vzimam cynemol znaesh li neshto za nego, dade mi go MR Illinois za 2000 po bodybuilding, imah chesta da se zapoznaia s nego v Chicago i toi mi preporucha da go vzimam.

Ще бъдеш ли така добра да пишеш на кирилица?
lexus

ВН

13.11.04
07:36

Това явно е име на продукт. Напиши ни химичният състав на веществото от листовката или каквото съдържа продукта. Колкото до отслабването - лесна работа, за месец месец и половина тренировки ще влезеш във форма. В раздел “Хранене” хече има рецепти и рационализирани систематизирани подходи.

13.11.04
15:09

Значи продукта който взимам Cynomel е мексинаско и съдържа само Liotironina - 25mcg, приемам го само по 1 табликта сутрин на гладно, но човека който ми го даде ми каза,че за по-добър ефект е добре да го приемам заедно с кломбутерол или нещто такова ама е доста скъпично могали до го приемам напримерно с ниакакъв фетбърнър съдържащ ефедрин макар да знам,че е трудно да се намери такъв.

ВН

14.11.04
09:36

Здрасти Тони!
Веднага спри приема на този медикамент. Преди да започнеш употреба на какво да е “лекарство”, особено на такова с хормонална природа, винаги проверявай какво представлява. Била си в САЩ => говориш Английски. Ето ти интрото:

Brand name(s): Cytomel
Other name(s): L-Triiodothyronine

IMPORTANT WARNING:
Thyroid hormone should not be used to treat obesity in patients with normal thyroid function. Liothyronine is ineffective for weight reduction in normal thyroid patients and may cause serious or life-threatening toxicity, especially when taken with amphetamines. Talk to your doctor about the potential risks associated with this medication.

Why is this medication prescribed?
Liothyronine, a thyroid hormone, is used to treat hypothyroidism, a condition where the thyroid gland does not produce enough thyroid hormone. Without this hormone, the body cannot function properly, resulting in poor growth, slow speech, lack of energy, weight gain, hair loss, dry thick skin, and increased sensitivity to cold. When taken correctly, liothyronine reverses these symptoms. Liothyronine also is used to treat goiter (enlarged thyroid gland) and to test for hyperthyroidism (a condition where the thyroid gland produces too much thyroid hormone).

This medication is sometimes prescribed for other uses; ask your doctor or pharmacist for more information.

How should this medicine be used?
Liothyronine comes as a tablet to take by mouth. It usually is taken as a single dose before breakfast every day. To control the symptoms of hypothyroidism you probably will need to take this medicine for the rest of your life. It may take about 2 weeks before you notice any change in your symptoms. Follow the directions on your prescription label carefully, and ask your doctor or pharmacist to explain any part you do not understand. Take liothyronine exactly as directed. Do not take more or less of it or take it more often than prescribed by your doctor.

Continue to take liothyronine even if you feel well. Do not stop taking liothyronine without talking to your doctor.

What special precautions should I follow?
Before taking liothyronine,

tell your doctor and pharmacist if you are allergic to liothyronine, thyroid hormone, or any other drugs.
tell your doctor and pharmacist what prescription and nonprescription medications you are taking, especially amphetamines; antacids; anticancer medicines; anticoagulants (‘blood thinners’) such as warfarin (Coumadin); antidepressants or anti-anxiety agents; arthritis medications; aspirin; beta-blockers such as metoprolol (Lopressor, Toprol), propranolol (Inderal), or timolol (Blocadren, Timoptic); cholesterol-lowering resins such as cholestyramine (Questran) or colestipol (Colestid); diabetes medications (insulin and tablets); digoxin (Lanoxin); estrogens; iron; methadone; oral contraceptives; phenytoin (Dilantin); sodium polystrene sulfonate (Kayexalate); steroids; sucralfate (Carafate); theophylline (TheoDur); and vitamins.
if you take cholestyramine (Questran) or colestipol (Colestid), take it at least 4 hours before or 1 hour after taking liothyronine.
tell your doctor if you have or have ever had diabetes; kidney disease; hepatitis; cardiovascular disease such as high blood pressure, hardening of the arteries (atherosclerosis), chest pain (angina), arrhythmias, or heart attack; or an underactive adrenal or pituitary gland.
tell your doctor if you are pregnant, plan to become pregnant, or are breast-feeding. If you become pregnant while taking liothyronine, call your doctor.
if you have surgery, including dental surgery, tell the doctor or dentist that you are taking liothyronine.
What special dietary instructions should I follow?
Liothyronine may cause an upset stomach. Take liothyronine with food or milk.

What should I do if I forget a dose?
Take the missed dose as soon as you remember it. However, if it is almost time for the next dose, skip the missed dose and continue your regular dosing schedule. Do not take a double dose to make up for a missed one.

What side effects can this medication cause?
Although side effects from liothyronine are not common, they can occur. Tell your doctor if any of these symptoms are severe or do not go away:

weight loss
tremor
headache
upset stomach
vomiting
diarrhea
stomach cramps
nervousness
irritability
insomnia
excessive sweating
increased appetite
fever
changes in menstrual cycle
sensitivity to heat
temporary hair loss, particularly in children during the first month of therapy
If you experience either of the following symptoms, call your doctor immediately:

chest pain (angina)
rapid or irregular heartbeat or pulse
What storage conditions are needed for this medicine?
Keep this medication in the container it came in, tightly closed, and out of reach of children. Store it at room temperature and away from excess heat and moisture (not in the bathroom). Throw away any medication that is outdated or no longer needed. Talk to your pharmacist about the proper disposal of your medication.

In case of emergency/overdose
In case of overdose, call your local poison control center at 1-800-222-1222. If the victim has collapsed or is not breathing, call local emergency services at 911.

What other information should I know?
Keep all appointments with your doctor and the laboratory. Your doctor will order certain lab tests to check your response to liothyronine.

Learn the brand name and generic name of your medication. Do not switch brands without talking to your doctor or pharmacist, as each brand of liothyronine contains a slightly different amount of medication.

Do not let anyone else take your medication. Ask your pharmacist any questions you have about refilling your prescription.

Last Revised - 01/01/2003

http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/druginfo/medmaster/a682462.html

Никога, не взимай нещо от културист без да си го проверила!

Иди на лекар (ендокринолог) и си направи изследване, веднага щом прекратиш употребата. Рисковете и вредата за здравето не могат да оправдаят съмнителната полза! Разбери, без хранителен режим и здрави тренировки няма да постигнеш много. Всички препарати от този сорт работят докато ги вземаш, после -> зле!

14.11.04
11:52

Но аз преди да започна приема на тези таблетки той ми даде книга,в която да прочета за неговото действие същите нещата като тези които ти си открил, той ми обесни да не прекалявам с дозата, а да взимам само по 1 таблетка на ден и след 1 месец прием да спра за няколко седмици да почина, засега нямам никакви проблеми и се чувствам добре нищо различно не усещам, след 5 дена става 1 месец от както го взимам и после ще го спра за 2-3седмици, като в същтото време спазвам хранителен режим и тренирам здраво, той ми обясни че е опасно,но само когато взимам повече от 1 таблетка дневно.
Имам един въпрос знаеш ли да ли още мога да намеря фетбърнър с ефедрин,тъй като той има най голям ефект при изчистване на мазнините.

ВН

14.11.04
12:12

В спортните магазини из София няма начин да няма фетбърнъри с ефедра, съдържанието и в тях, обаче ще е символично. В противен случай ще имат статут на лекарства.
Дано да минеш безаварийно, с въпросния медикамент. Незнам, като чета оставам с впечатление, че имаш да сваляш 20 кила за 4 седмици... Незнам дали е така и немога да те упреквам, но подхода ми се струва малко прибързан. Направи си услуга, недей да смесваш ефедра с “Циномел”, просто тренирай по-здраво. Колкото до  дозировката, която взимаш - тя е ниска, но риск съществува. Направи си контролни изследвания няколко седмици след края на приема, ей така за свое успокоение. Полагат ти се по здравна каса, няколко пъти в годината, така че не мисля, че ще се наложи да плащаш допълнително. Сподели все пак колко килограма искаш да свалиш и за колко време?

14.11.04
17:22

Няма да смесвам 2те неща но мисля сега като спра първото да мина един месец на такова с ефедрин и след този месец да го спра и пак щте почна първото ти как мислиш или само на това да продължа или другия вариант е да приемам Л-карнитин но ти ме посъветвай кое е по-добре нещо с ефедрин или Л-карнитин и как да ги приемам? Значи качила съм 10 кила и искам да ги сваля,но не съм ограничена във времето за колкото стане,но колкото по скоро по-добре ще бъде за мен. От както взимам “Ценемол” виждам промяна и съм доволна.

ВН

15.11.04
01:59

За 8-10 седмици ще стане без да го усетип. Ами л-карнитина, в съчетание с усилени кардио тренировки дава доста добър + в изгарянето. Другото, което можеш да си вземеш е Лецити. Изчисли си режи-а според новата ситуация и кажи след месец как върви.

15.11.04
02:03

мерси
но все пак аз се спрях на добавката Липозан от вашия сайт научих за нея и ми се струва одачна, утре ще ходя да проверя колко струва надявам се че не е много скъпо.
и мерси за всичко
пак ще пиша

19.11.04
14:07

Голям кеф да нямаш месечен цикъл :)
Аз не използвам никакви препарати,защото поредния ми опит да примам фет бърнъри беше неуспешен,поради простата причинна,че все забравях да ги пия:) Сега си тренирам и това е... Ако не искат да ми се стопяват сланинките на корема,ако щат ;))) Правя всичко необходимо,включително и диета,амааа...  :(
Просто ГЕН...
В краката и дупето бих казала,че съм страхотна,бюстът ми също е страхотен...само коремчето дето..таковата  :oops:  (не се хваля,а споделям)...не знам..  :wink:

19.11.04
14:23

Дай си още малко зор да си отидат и де ;)
Абе мноо страхотни мацки се навъдиха тука...
Още малко ще издържа  :lol:

19.11.04
14:27

Давам им зор,ама НА!... страхотни м а ц к и - б е з  к о м е н т а р  :lol:

19.11.04
14:53

Готчааааа, ако ще продължавате по темата използвайте ЛС  :lol:  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1