Комбинация

21.10.09
16:10

Имам 100% WHEY GOLD STANDART ON и SERIOUS MASS ON искам да ги комбинирам.Според вас да ги комбинирам ли или не ..моля за съвет...И как мога да ги комбинирам според тези коите са за...

Темата беше редактирана от madcon на 21.10.09 16:23.

21.10.09
16:28

казано от madcon на 21.10.09, 16:10:

Имам 100% WHEY GOLD STANDART ON и SERIOUS MASS ON искам да ги комбинирам.Според вас да ги комбинирам ли или не ..моля за съвет...И как мога да ги комбинирам според тези коите са за...

А какъв е смисъла да ги комбинира, какъв ефект търсиш?

21.10.09
16:33

Значи смисълът ми е да кача маса.

Мнението беше редактирано от madcon на 21.10.09 17:18.

СБ

21.10.09
17:49

Правиш комбинацията по следния начин. В Сириъс Масс има един голям черпак за мерителна лъжица. След тренировка взмиаш 1 от този черпак. Някъде между хранения през деня взимаш още един черпак. Протеина в него също има една доста по-малка мерителна лъжица. взимай го сутрин след ставане и между хранения през деня. Гледай да правиш поне 5 яденета.

21.10.09
18:48

Ако можеш добави и един креатин към комбинацията.

22.10.09
14:46

Serious Mass съдържа Creatine…обаче имам и креатин на оптимум повдер 600гр и глутамине на оптимум,аминокиселини на универсал-амино теч..и още останалото са БЦАА 1000 на ОН,рибено масло на ОН,и млечно яйчен на универсал...малко смешно стана може да си мислите кой е тоя да не се мисли че става само с добавки но някои ми ги донесоха и тий нататък ... не мисля да ги вземам всичките...да си стоят имат си трайност 2 години .. но ако някой има идеи/съвети може да сподели как може да ги комбинирам....мерси предварително

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1