21.10.09
17:30
Здравейте , разполагам с ресурси до към 50 лв , за сега съм се спрял на няколко продукта и се чудя кой да избера - главно се чудя между Super MAss na Peak - silabg.com/bg/1215-PEAK-SUPER-MASS-plik.html и Hyper Mass 5000 на Biotech - http://www.fitnes-bg.com/fitnes_magazin/PVL/Hyper_Mass_5000/vmcchk/ който е 1 кг към 20 лв в пакет , мисля че 2 пакета ще ми стигнат за месец , друг варянт е на Alternative Nutrition whey gainer 1500 gr - silabg.com/bg/5869-ALTERNATIVE-NUTRITION-Whey-Gainer-1500gr.html , Бихте ли ми препоръчали кой от тези гейнери е най-добър варянт или някакъв друг който си струва повече от тези за съответната цена :) Благодаря много
21.10.09
21:07
Гейнерите са голяма набутвация.За тия пари може да си вземеш гейнер,който да ти стигне за около седмица.Моя съвет е добави още 20-30 лева вземи си около кило и половина сурватъчен протеин и 3-4 кила глюкоза хапвай и по-здраво и получаваш един чудесен гейнер който стига за около месец
Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 21.10.09 21:08.
Ами аз сега привършвам вече 1 гейнер си купих някакав български , но мисля че нямаше особен ефек по принцип качих 4 кила и ръцете качих с 3 4 санта, обаче си мисля че е в следствие на храната и сега мисля поне още 1 месец гейнер , а пък след това вече само протеин :( Може би ще си зема Biotecha и само да попитам добре ли е да го пия както пия сега - в тренировъчен ден 2 супени лъжици преди трен и 3 супени след а в нетренировъчен след обед - 3 супени лъжици ?
казано от hardrlz на 22.10.09, 15:36:
Ами аз сега привършвам вече 1 гейнер си купих някакав български , но мисля че нямаше особен ефек по принцип качих 4 кила и ръцете качих с 3 4 санта, обаче си мисля че е в следствие на храната и сега мисля поне още 1 месец гейнер , а пък след това вече само протеин :( Може би ще си зема Biotecha и само да попитам добре ли е да го пия както пия сега - в тренировъчен ден 2 супени лъжици преди трен и 3 супени след а в нетренировъчен след обед - 3 супени лъжици ?
Ахахаха леле ти си феновен щом с 4 кила си качил 3-4 см на ръката, мисля че след втория месец с гейнър директно на състезание.
Ръката от 28 на 31 , теглото от 55 на 59 ... утре се записвам за състезанието ...
22.10.09
17:49
казано от hardrlz на 22.10.09, 17:21:
Ръката от 28 на 31 , теглото от 55 на 59 ... утре се записвам за състезанието ...
На кое? хахааха