Preporaka za aminokiselini i pretein

Темата е заключена.

22.10.09
15:54

Izvinqvam se parvo 4e pisha na latinica,no nqmam kirilica. Iskam da vi popitam za nqkakvo protein4e i aminokiselini,koito da piq ne sam se sprql na nishto i vse oshte tarsq,no gledam da sa na po-dostapni ceni.Predlagat mi surovata4en protein na Power Food i aminokiselini na ASL.Nachinaesht sam i treniram ot gore dolu mesec i iskam da ponatrupam muskulna masa.Iskam da kaja sashto 4e ne e zadaljitelno da vzema protein i aminokiselina,no tova mi kazvat 4e e dobre za men.Ako nqkoy ima ideq i predstava kakvo dr shte mi pomogne molq da kaje,4uvam neshto za glutamin creatin,no ne sam zapoznat mn dobre zatova pitam.Mersi predvaritelno.

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 23.10.09 12:34.

22.10.09
18:24

Аз лично сам ползвал аминокиселините на GENESIS и бях много доволен от резултата.

22.10.09
19:55

mhm mersi shte gi provera….

22.10.09
19:59

CL Purple Wraath за амини и Nectar/NOW за протеин.

23.10.09
09:22

qsno,a kvo mislish za tezi….. 100% Whey Gold Standard Protein na BioTech/NOW Whey Protein Isolate,Bio Tech USA Creatine Phosphate,Genesis Amino Acids 1900 kato kombinaciq dali e dobre,zashtoto reshih da vzema i creatine,no mislq da e takav koito ne zadarja voda .....

23.10.09
10:47

Вземи си протеина на NOW. Генезис са на таблетки, а аз ти препоръчах на прах. Креатин - CL Green Magnitude.

23.10.09
11:14

a kakva e razl mejdu tezi na prah i tebletki….. sprqh se na tezi zashtoto 4uvam mn ednozna4ni mneniq za tqh vav forumite kakto i za tozi protein,koito mi prepora4a na NOW.A za tozi creatine,koito mi kaza zadarja li voda i kakva doza da si vzema za da mi stigne i t.e. kolko vreme trqbva da go piq,zashtoto nz i kak se pie .... ?

23.10.09
12:00

taka da bade :D tozi shte vzema no samo 1 vapros otnosno amikiselinite na genesisi ili tezi koito kolegata prepora4a ?
Приятел ако видя още един пост на латиница ще изтрия цялата тема. Прочети правилата!!!
ASTOR

Мнението беше редактирано от ASTOR на 23.10.09 19:02.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1