Какво трябва да взема?

22.10.09
19:49

Здравейте :)
Аз съм футболист и в момента се намирам в голяма “дупка”. Август месец взимах Creatine Ethyl Ester Axis за да мога влезна в физическа форма , защотото септември и октомври и началото на ноември имам мачове и стана нещо много интересно...Нямам сили в краката ми.Липсва ми ехплозивноста , която имах миналият сезон.Пример : 50м. (мин. сезон) - 5.9сек. 50м. (преди 2 седмици) 6.6 (едвам едвам) ...  Искам да ви попитам какво да взема да тренирам ли краката във фитнеса за сила ?? ОБяснете ми как ?? И също като взимам такива неща както в случая после като спра да ги взима възможно ли е да става обратното вместо да ми стават краката и тялото по силно да става по-слабо защотот се чуствам слаб ... докато играя мач или нещо друго ... А тва е супер нелогично... Някакви идеи ?

22.10.09
21:22

Ами да тренирай за бързина и експлозивност.
Храната една и съща ли си е през този период ? Ако е по-малко я увеличи.
Как си с кг ? едни и същи ли са  ?
След спирането на креатина нормално е да ти падне малко силата, с това до какъв % зависи от храната.

казано от Maricha на 22.10.09, 19:49:

Здравейте :)
Аз съм футболист и в момента се намирам в голяма “дупка”. Август месец взимах Creatine Ethyl Ester Axis за да мога влезна в физическа форма , защотото септември и октомври и началото на ноември имам мачове и стана нещо много интересно... Нямам сили в краката ми. Липсва ми експлозивноста , която имах миналият сезон...

Първото нещо, за което се досещам, е напълно нормалната и неизбежна цикличност в спортната форма. Няма как да стоиш в максимално добра спортна форма безкрайно дълго време. Спортната форма е синусоида, т.е. поредица от възходи и спадове. Помисли дали все пак не си започнал да излизаш от форма, пак казвам - това е просто вариант, не мога да бъда сигурен. Щом нямаш сила в краката не бих препоръчал да се хвърляш на силови тренировки за тях в залата за фитнес. По-скоро леки тонизиращи занимания, с малки тежести. Насочи вниманието си към по-доброто възстановяване - почивка, сън, различни процедури (масаж, парна боня, IR-сауна) и преди всичко най-силното ти оръжие - корекция в хранителния режим. По отношение на хранителните добавки можеш да се огледаш за протеин и/или аминокиселини.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1