Относно мойта хранителна програма за ММ

22.10.09
16:33

Здравейте.Ще съм ви благодарен ако дадете съвети за хранителната ми програма.
6;30-или по късно зависи дали имам първи час-Мюсли с мляко и 1 ябълка или банан.
9-10-зависи от възможноста ми да ям,може и по рано да е понеже съм на училище-1 хамбургер с пилешко или телешко.
10;40-11 по 1 плодово кисело мляко или прясно мляко с шоколад.
2;00 или 3;00-3 Яйца (1 жълтък),кашкавал,бадеми,ориз или месо най-често.
След 2 часа на фитнес
Непосредствено след това 2 супени лъжици мед.
След 2 часа почивка към 17;00 или 18;00-ориз,месо,зеленчуци
20;00 или 21;00-Филиики с кашкавал,сирене
А 23;00 или 24;00-Незнам какво да ям преди лягане,четох че извара трябва да се яде но не ми понася.Бих ли могъл да я заменя с нещо друго

Темата беше редактирана от Cyanide на 23.10.09 05:49.

23.10.09
06:34

Здравей! Не си споделил на колко години си и с какъв стаж си в залата. Преди лягане, можеш примерно няколко жълтъка с ленено масло. На обяд яж месо + ориз/картофи/макарони. Ядките можеш да ги сложиш на мястото на плодовото кисело мляко. Другото е горе долу добре като за пръв път. Изкарай известно време и виж как ще ти се отрази. Сам ще се насочиш към някакви промени, ако се налага, или можеш да попиташ тук.

23.10.09
07:32

Не знам колко кила си, но протеина ти е малко. Разгледай дневниците във форума и виж как трябва да изглежда храненето ти.

23.10.09
10:16

Благодаря ви за отговорите.За килограмител- 74-75,1.84см.; 17 годишен.Ходил съм преди на фитнес но го спрях и сега пак почвам.Иначе съм редовен на лостовете и правя упражнения в нас.На обяд не винаги мога да ям ориз,месо или тн то е попринцип към 5-6 след тренировката.На обяд ям зърнена закуска,филийки с кашкавал и тн.Но 2 часа преди трен си ям яйца а 2 часа след трена ориз,месо и тн винаги.@Корпусито разглеждах доста дневници преди да направя темата и съм подредил храната така както мога,понеже съм на училище.А вечерта това с филииките сирене/кашкавал добре ли е или да го махам.Задължително ли е да ям винаги 2 часа преди трен и 2 часа след трен.Извинете че ви заливам с въпроси.Благодаря ви предварително

P.S В училище гледам да ям повече понеже тогава ходя на лостове а след като се прибера ям почивам 2 часа и отивам на фитнес.

Мнението беше редактирано от Cyanide на 23.10.09 15:27.

24.10.09
12:51

Извинете че пак пиша но никой ли неможе да ми помогне с въпросите.Ще съм ви благодарен ако някои помогне

24.10.09
13:43

За преди лягане ти предлагам казеин протеин, ако нямаш средства да си го вземиш, изяж половин или една кофичка кисело мляко с малка масленост

24.10.09
18:11

казано от sitcom93 на 24.10.09, 13:43:

За преди лягане ти предлагам казеин протеин, ако нямаш средства да си го вземиш, изяж половин или една кофичка кисело мляко с малка масленост

Стига бе то в млякото има повече въглехидрати отколкото протеин, хайде помисли малко преди да говориш такива тъпотии.

24.10.09
18:50

или една пърджола и да си легнеш сит като хората :)

24.10.09
21:14

казано от tonu на 24.10.09, 18:50:

или една пърджола и да си легнеш сит като хората :)

И да се събудиш 3 часа по-късно гладен :)

25.10.09
08:47

Това още не ми се е случвало, сутрин да се събудя гладен да. Но другото не, както и да е. Винаги може да изядеш 2 :D

25.10.09
09:03

Преди лягане не ти трябват много въглехидратите,а ако искаш мазнини приемай, ти си знаеш,но по-добре приемай бавни белтъци...нап:извара ,пр. или кис. мляко,яйца,ако не ти пречи може да и консумираш и месни продукти.Във вид на добавка може също-казеин,млечен ,яйчен и т.н.

25.10.09
10:26

Преди лягане е най-добре червено месо или извара  ! Мани ги тия кисели/пресни боклуци...

25.10.09
18:34

казано от tonu на 24.10.09, 18:11:

казано от sitcom93 на 24.10.09, 13:43:

Стига бе то в млякото има повече въглехидрати отколкото протеин, хайде помисли малко преди да говориш такива тъпотии.

киселото мляко е много полезно за преди лягане, има повече въглехидрати, но и това ти е нужно за преди лягане все пак тялото ти се нужда е и от протеини и от въглехидрати. Така ти помага и за съня, и затова да си да засит през ноща. За теб може да говоря тъпотии, но и ти са виж пържола преди лягане. Добре ли си стомахати нямали почивка, да не би да стоиж буден цял нощ, тежка храна като месото са яде 2-3 часа поне преди лягане, за да може стомахати да ги разгради като трябва
Иначе аз съм твърдо за казеиновия протеин или извара, разбъркана с вода става горе-долу като айрян. Но все пак няма да ставаш професионалист (нали ) може и малко въглехидрати преди лягане

25.10.09
21:43

Здравейте.Опитах се да извлека максимална полза от съветите ви и си направих нова хранителна програма.Бих искал да ми кажете как се справям :)
7;00-Мюсли с мляко,1 банан или ябълка
10;00-Хамбургер с пилешко/телешко
10;50-Ядки (бадеми,фъстъци)
14;00-3 Яйца (3 белтъка,1 жълтък)
16;00-тренировка
след тренировка-2 супени лъжици мед
18;30-Месо,ориз,зеленчуци,леща,боб и тн
20;00-2 Филийки сирене,кашкавал (нямам възможност пак за месо/ориз или тн,с какво бих ги заменил филийките)
23;00-Извара с 1 кофичка нискомаслено кисело мляко преди лягане.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1