22.10.09
18:33
Здравейте.Глюкозата на банки става ли за след тренировка.Ако става по колко трябва да се пие?
казано от Владимир92 на 22.10.09, 19:03:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
не е нужно някой като пита нещо да да се правиш на оргинален,в краина сметка всички в този форум се учиме един от друг.Бих желал някакъв нормален отговор.
22.10.09
19:25
Не не става! Поради простата причина че концентрацията на глюкоза е малка!
Мнението беше редактирано от ivan_binev на 22.10.09 19:26.
казано от ivan_binev на 22.10.09, 19:25:
Не не става! Поради простата причина че концентрацията на глюкоза е малка!
Мерси,това исках да знам
22.10.09
20:03
Аз също мисля, че на прах си е по надалавера. Винаги можеш да я разтвориш във вода и да я изпиеш течна със съответната, концентрация.
казано от Иван Шишманов на 22.10.09, 20:03:
Аз също мисля, че на прах си е по надалавера. Винаги можеш да я разтвориш във вода и да я изпиеш течна със съответната, концентрация.
Мене ми е по на оферта защотот маика ми работи в болница и може да ме снабдява.Ма няма значение тва не е скъпо
казано от Nazgull на 22.10.09, 20:13:
а защо не пробваш мед?
Добър варянт!Тва ми е любимото нещо на този свят :lol:
22.10.09
21:07
Още по-добре, но ако можеш си намирай домашен.И гледай да го коснумираш главно сутрин и след тренировка, въпреки че при втория вариант е малко трудно пренасянето и консумирането :)
казано от RogerF на 22.10.09, 21:07:
Още по-добре, но ако можеш си намирай домашен.И гледай да го коснумираш главно сутрин и след тренировка, въпреки че при втория вариант е малко трудно пренасянето и консумирането :)
Едва ли ще си намеря истински :down: .Но колкото до пренасянето,мисля,че го продаваха в пликчета(като захърчетата по кафетата) :)
Тези медчета, подобни на захарчета за кафе, нямат много общо с истински мед:D Истински мед продават пчелари, които си имат сергии, почти на всеки пазар има по едно такова място, после вече може да си го пресипеш в по-малки, качествени буркани на винт и да си носиш 1 лъжица примерно. Ако медът е захаросан, няма да се притесняваш дали ще се разлее
казано от Nazgull на 23.10.09, 13:43:
Тези медчета, подобни на захарчета за кафе, нямат много общо с истински мед:D Истински мед продават пчелари, които си имат сергии, почти на всеки пазар има по едно такова място, после вече може да си го пресипеш в по-малки, качествени буркани на винт и да си носиш 1 лъжица примерно. Ако медът е захаросан, няма да се притесняваш дали ще се разлее
Вече си намерих истински захаросан мед оказа се,че в родата има пчелари :)