Глюкоза

22.10.09
18:33

Здравейте.Глюкозата на банки става ли за след тренировка.Ако става по колко трябва да се пие?

22.10.09
19:03

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

22.10.09
19:10

казано от Владимир92 на 22.10.09, 19:03:

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

не е нужно някой като пита нещо да  да се правиш на оргинален,в краина сметка всички в този форум се учиме един от друг.Бих желал някакъв нормален отговор.

22.10.09
19:25

Не не става! Поради простата причина че концентрацията на глюкоза е малка!

Мнението беше редактирано от ivan_binev на 22.10.09 19:26.

22.10.09
19:36

казано от ivan_binev на 22.10.09, 19:25:

Не не става! Поради простата причина че концентрацията на глюкоза е малка!

Мерси,това исках да знам

Аз също мисля, че на прах си е по надалавера. Винаги можеш да я разтвориш във вода и да я изпиеш течна със съответната, концентрация.

22.10.09
20:11

казано от Иван Шишманов на 22.10.09, 20:03:

Аз също мисля, че на прах си е по надалавера. Винаги можеш да я разтвориш във вода и да я изпиеш течна със съответната, концентрация.

Мене ми е по на оферта защотот маика ми работи в болница и може да ме снабдява.Ма няма значение тва не е скъпо

22.10.09
20:13

а защо не пробваш мед?

22.10.09
20:52

казано от Nazgull на 22.10.09, 20:13:

а защо не пробваш мед?

Добър варянт!Тва ми е любимото нещо на този свят :lol:

Още по-добре, но ако можеш си намирай домашен.И гледай да го коснумираш главно сутрин и след тренировка, въпреки че при втория вариант е малко трудно пренасянето и консумирането :)

22.10.09
21:31

казано от RogerF на 22.10.09, 21:07:

Още по-добре, но ако можеш си намирай домашен.И гледай да го коснумираш главно сутрин и след тренировка, въпреки че при втория вариант е малко трудно пренасянето и консумирането :)

Едва ли ще си намеря истински :down: .Но колкото до пренасянето,мисля,че го продаваха в пликчета(като захърчетата по кафетата) :)

23.10.09
13:43

Тези медчета, подобни на захарчета за кафе, нямат много общо с истински мед:D Истински мед продават пчелари, които си имат сергии, почти на всеки пазар има по едно такова място, после вече може да си го пресипеш в по-малки, качествени буркани на винт и да си носиш 1 лъжица примерно. Ако медът е захаросан, няма да се притесняваш дали ще се разлее

25.10.09
18:35

казано от Nazgull на 23.10.09, 13:43:

Тези медчета, подобни на захарчета за кафе, нямат много общо с истински мед:D Истински мед продават пчелари, които си имат сергии, почти на всеки пазар има по едно такова място, после вече може да си го пресипеш в по-малки, качествени буркани на винт и да си носиш 1 лъжица примерно. Ако медът е захаросан, няма да се притесняваш дали ще се разлее

Вече си намерих истински захаросан мед оказа се,че в родата има пчелари  :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1