23.10.09
15:17
Колеги, от тва хранене по 5-6 пъти на ден много се издувам, хем гледам да не се тъпча на 1 път.Корема постоянно ми е издут.Предполагам и други имат този проблем... Имам чувството, че всичко отива в корема и там си остава хахахах :D Покачване на маса гоня , какво мога да направя незнам, искам да запазя храненията 5-6.Реших да споделя, някой може да даде някой съвет :)
23.10.09
15:45
това хранене не е нещо ново за мен, но напоследък от както започнах да го практикувам отново се появи тоя проблем :) Храната е - млека, сирена, яйца,най-различни манджи с месо ( ориз, картофи) и почти всичко.Не спазвам някакви стриктни неща, но не ям сладко почти освен мед, плодове,е понякога си хапвам по нещо, не ям много мазни храни, баници, слагам зехтин вместо олио и така :) Тежа 65 кг/178 см и гледам от всичко да хапвам откакто отслабнах, но както казах избягвам олиото, пържени картофи, тъпченето със сладко и такива неща
Първото което ми идва на ум е да махнеш млечните продукти и да видиш как ще е.
23.10.09
16:09
Мерси за съвета :) НО май няма да успея , много съм привикнал към тях, а и много обичам сирене и мляко. вижда ми се невъзможо да ги спра :D Незнам ще видим известно време така ще си го карам, ако проблема (корема :D) стане по голям ще мисля за промяна.
Ако рязко си започнал да се храниш често, е нормално да имаш този проблем. Организмът ти не е свикнал с толкова много храна. Изчаквай достатъчно време след храна, за да се храносмила всичко и чак тогава хапни пак.