Много голям проблем ... Предполагам

23.10.09
19:27

Счупух крак преди 3 седмици около глезена , сложиха ми 2 пирона , и ботуш (гипс на целия крак до коляното) . Днес (преди малко ) се връщах от кухнята и някой беше разлял вода и патерицата се хлъзна и си ударих счупения крак в земята , смисал не паднах , нито стъпих с цяла тежест , но го ударих в земята ... Има ли шанс пироните да са се разместили и трябва ли да отида на лекар ( след седмица ми свалят пироните) . Благодаря предварително !

23.10.09
20:25

Да те мързи, да те мързи.. е, колко да те мързи да отидеш на един контролен преглед???

23.10.09
20:43

Еми на 15 съм и нямам възможност , смисъл не искам да разкарвам наще ... Заети са и не искам да ги претиснявам .  Дали има някаква опастност , щото аз не стъпих ... Не ме и боли ...

23.10.09
21:06

Да,ама в крайна сметка не сме врачки...А и не сме ортопеди.
Едва ли някой от форума ще се нагърби да ти каже,”Нищо ти няма” или “Увредил си го”.

23.10.09
21:26

Имаш два пирона в крака и гипс от стъпалото до коляното. Какво може да притесни родителите ти повече от някое усложнение? Акъл нямаш ли?

Мнението беше редактирано от ~ DN на 23.10.09 21:26.

24.10.09
08:21

Без да съм специалист и без да заставам твърдо зад мнението си, предполагам, че въпросните пирони не са толкова лесни за разместване.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1