Коремни мускули, помощ?

23.10.09
18:15

Здравейте!
Висок съм 185см, тежа 79-80кг и съм си наумил да уформя корема. След тренировки в домашни условия по за половин час, с постоянсто, успях да оформя горните коремни мускули, но долните - немога и немога. Стремя се към 4 реда плочки. Нямам много натрупани мазнини, но все пак не това, което искам. Надявам се на адекватна помощ. Благодаря ви предварително. :)

23.10.09
20:40

Ще използвам темата на колегата за един въпрос : имам голяма паласка на корема ,но отгоре нямам много мазнини,даже първият ред плочки взе да се показва.Отказал съм газирано,хляб и сладко и пия fyre.Правя кардио по 15 мин ( 5 пъти в седмицата ) и всеки ден преси.Не съм на стриктна диета ,но се стремя да ям по 4 пъти на ден качествени храни.Та от 2-3 седмици така и не виждам голям ефект.Къде може да е грешката.

180см  - 17 год - 84 кг

ПИ

23.10.09
20:48

казано от Емил Начев на 23.10.09, 18:32:

-За всичките подобни теми трябва да има един бот да отговаря :lol.

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

23.10.09
23:25

казано от Fantaa на 23.10.09, 20:40:

Ще използвам темата на колегата за един въпрос : имам голяма паласка на корема ,но отгоре нямам много мазнини,даже първият ред плочки взе да се показва.Отказал съм газирано,хляб и сладко и пия fyre.Правя кардио по 15 мин ( 5 пъти в седмицата ) и всеки ден преси.Не съм на стриктна диета ,но се стремя да ям по 4 пъти на ден качествени храни.Та от 2-3 седмици така и не виждам голям ефект.Къде може да е грешката.

180см  - 17 год - 84 кг

Кога правиш кардиото ? Колко пъти тренираш на седмица ? Ако тренираш само корем и правиш кардио най-вероятно организма е привикнал. Махни въглехидратите от последното ти хранене за деня, ако не си го направил вече. Пий много вода 4-5 л на ден.

24.10.09
05:17

казано от tonu на 23.10.09, 23:25:

казано от Fantaa на 23.10.09, 20:40:

180см  - 17 год - 84 кг

Кога правиш кардиото ? Колко пъти тренираш на седмица ? Ако тренираш само корем и правиш кардио най-вероятно организма е привикнал. Махни въглехидратите от последното ти хранене за деня, ако не си го направил вече. Пий много вода 4-5 л на ден.

Кардиото съм го сложил вечер след тренировката.А вечер хапвам нещо малко ( не се тъпча) и тренирам 5 пъти в седмицата

24.10.09
07:35

В плато си, грешна методика - повече тренировки =/ повече отслабване ;)
Всичко с мярка, намали ги на 3 но с продължителност 70-75мин. Намали машините за сметка на базови, кардиото може да редуваш хиит със монотонно.
И ПИИ ВОДА :)
Друго не се сещам сега, ако се досетя, ще пиша ПС“ :)
ГЛ

Мнението беше редактирано от tonu на 24.10.09 07:36.

24.10.09
08:09

П.С Водата наистина ми е малко ,пия близо 1л :( Може от там да е проблема.Както каза ти ,ще пробвам хийт кардио . И да попитам понеже в нас имам пътечка,колко време ще е добре да бягам 20-25 мин ?

Мисля да пробвам по тази програма :

понеделник - гърди
вторник - кардио + преси ( в къщи)
сряда - гръб
четвъртък - кардио
петък- ръце
събота - крака,рамо
неделя - кардио + преси

Мнението беше редактирано от Fantaa на 24.10.09 08:33.

24.10.09
08:47

ок, аз да ви помоля да ми дадете примерна диета ?

КК

24.10.09
09:34

Много ти е малко кардиото Фантаа. Кво се жалиш толко, прави бързо ходене под наклон (скорост около 6), или 3мин ходене (6), 1 мин тичане (9) без наклон.
Най-много мразя кардиото от всичко.. и пак под 30мин гледам да не падам в ден с крака, в нормален 40, в почивен сутрин 50.

Davide - прочети по форума, има много видове диети, виж кое е най-реалистично за твоя начин на живот, няма кой да седне да ти напише персонална диета и дори да ти напише няма да е правилно, защото не те е виждал, само специалист може да ти направи персонална, успех.

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 24.10.09 09:36.

24.10.09
13:45

казано от Камен Каменов на 24.10.09, 09:34:

Много ти е малко кардиото Фантаа. Кво се жалиш толко, прави бързо ходене под наклон (скорост около 6), или 3мин ходене (6), 1 мин тичане (9) без наклон.
Най-много мразя кардиото от всичко.. и пак под 30мин гледам да не падам в ден с крака, в нормален 40, в почивен сутрин 50.

Davide - прочети по форума, има много видове диети, виж кое е най-реалистично за твоя начин на живот, няма кой да седне да ти напише персонална диета и дори да ти напише няма да е правилно, защото не те е виждал, само специалист може да ти направи персонална, успех.

В седмицата ,ти колко пъти правиш кардио ?

КК

24.10.09
14:24

Тренирам 2 дни след всяка тренировка правя кардио, дори след рамо+крака (30мин само както написах по-горе), един почивам, в почивния ден ако не съм в университета ставам и отивам 2 врътки корем по 4 упр + кардио. Тоест всеки ден почти (не ходя много в университета) ^^

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 24.10.09 15:04.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1