Фитнес център Ситняково - Атама на Черковна

06.10.09
11:07

Здравейте,

някой ходил ли е там и какви са цените? Гледам, че сега правят мащабен ремонт. Сигурно ще вдигнат цените, но с някоя карта може и да излиза по-тънко. Живея наблизо и би ми било удобно.

Мерси за информацията,

06.10.09
17:26

Лично познавам човек от Атама. Каза ми, че всичко (или почти всичко) ще е на Technogym. Тренировката няма да е под 8-10 лв.

06.10.09
17:50

казано от Стоянчо на 06.10.09, 17:26:

Лично познавам човек от Атама. Каза ми, че всичко (или почти всичко) ще е на Technogym. Тренировката няма да е под 8-10 лв.

Тези уреди са само за зала с голямо помещение.
В момента тренирам с уреди Techno Gym,
но в малко помещение,и е меко казано отвратително..

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 07.10.09 07:41.

07.10.09
06:48

казано от Finish First на 06.10.09, 17:50:

казано от Стоянчо на 06.10.09, 17:26:

Тези уреди са само за зала с голямо помещение.
В момента тренирам с уерди Techno Gym,
но в малко помещение,и е меко казано отвратително..

Да, така е, особено профи серията им наистина е обемиста! Та те имат уред и за разтягане (стречинг)... Преди седмица бях в представителството им и разгледах...иии ми цените ми развинтиха главата - по над 20хил лв. са бягащите им пътеки. Един гладиатор е ок.8хил.лв. 30 килограмови дъмбели са близо 700лева!

07.10.09
07:36

Абе ужас, една пътека заема мястото колкото една малка градска кола,
аз лично месец вече тренирам и не мога да свикна на тая пуста лежанка,
но да не спамим вече темата на колегата.. :)

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 07.10.09 07:44.

07.10.09
08:30

А глупости! Дори добре си се заформя дискусията! Аз поне може да го пробвам фитнеса като го отворят, но поне преди тази Атама изобщо не ми харесваше, ама това беше преди първия ремонт. После не съм бил. Иначе Техноджим са си лидер при уредите, няма спор!

07.10.09
08:41

Кога отваря фитнеса, или е отворил врати вече? :)

07.10.09
10:44

Мисля, че имат още поне 10 дни работа. Днес минах от там и видях, че още бачкат отвън, а и отвътре също не е готово!

25.10.09
09:26

Майче вече бачка! Тези дни ще го пробвам и ще докладвам тук.

Поздрави,

31.01.10
19:18

Някой пробва ли новата зала? Тя си бачка реално вече почти 2 месеца. Мнение?

Гледам, че тренировката е точно 10 лв.

Ето и сайта:

http://club.atama.bg/index.html

Хмм изглежда доста е луксозна! Бих я пробвал...

24.10.10
07:52

Новата АТАМА е доста лачена и позьорска,
Преди ремонта беше с доста по-силова ориентация.
Уредите и преди  и сега са на Техноджим. Преди бяха от Силвър серията, сега не знам как точно се водят. Колкото и да ви убеждават че всички уреди са чистак-бърсак нови, имайте предвид, че над половината са от залата в Кемпински-Зографски ( преди ремонта миналата година им свърши договара там и се наложи да закрият залата ).
Честно казано имам само една тренировка в АТАМА след ремонта.. просто се оказа че това вече не е моята зала. Доста голяма част от хората ходят там примерно само за да се покажат в новото си анцузче... абе яко позьорщина.
А за уредите мога да твърдя че силвър серията е доста по-удобна за тежка тренировка от сегашните уреди.

06.01.11
22:24

A sega veche nyakoi ima li predstava tochno kolko struva trenirovkata?? : ) Blagodarya predvaritelno!

27.01.11
20:04

Единична тренировка е 10лв. ТОЧНО . Фитнесът е на супер ниво, обаче се събират само хора с мн.добри финансофи възможности черни джипове и дебели вратове.8-), които се различават от манталитета на обикновения трениращ и атмосферата не е най-спортсменската.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1