23.10.09
12:53
Здравейте!
Начинаещ съм и искам да започна някакви тренировки. На 21 г. съм, 173 см, 60 кг., ектоморф. От много четене на форуми и сайтове останах с впечатлението, че фитнесът е едно доста сериозно занимание, с което не искам да си правя експерименти. Затова приоритет ми е намирането на компетентен треньор/инструктор, който да се занимава с мен отговорно - от създаването на тренировъчиня и хранителен режим до провеждането на самите тренировки и изчистване на детайлите, а в по-напреднал план - измяна на самата програма според развитието. Изобщо искам да съм в сигурни ръце. Целите ми не са много големи - искам да имам по-добър външен вид, защото не мога да се търпя в огледалото. Не искам да ставам чудовище. По-скоро да имам един здравословен, атлетичен вид (ама не на маратонец :D )
Живея в центъра и един от варинатите ми е “Боевски”. Водил съм преди време разговори с треньора и останах с добри впечатления. Цените не ме плашат много. Искам да знам дали това място е добър вариант и какви са другите възможности. Просто сикам да знам къде мога разумно да инвестирам средствата си, а не да пилея часове без резултат.
Благодаря!
23.10.09
16:54
http://lubomirivanov.com/
25.10.09
17:01
Здрасти!
Разгледай предложенията на www.tonizirai.com ! Sport & Health Consulting ще има грижата да те свърже с треньор в твоята част на града, работещ по стандарта на организацията.
Поздрави!