Имам проблем със стриите ???

25.10.09
15:38

Здравеите може ли да ми кажете ако знаете някакъв начин да залича стриите или ако не поне да спра тяхния растеж :)

25.10.09
15:42

Много обширен проблем ... и аз имам ама нищо не правя .. знам че има кремове някви ама дали действат ... и мисля че ако един път се появят Б-12 не помага

25.10.09
15:43

Нищо не помага. Нито можеш да ги спреш, нито да ги заличиш. С времето може да избледнеят. Не виждам, обаче кое му е страшното, аз нямам, но пък изобщо не би ми правило впечатление и да имам.

Аз имам,но поизбледняха и почти не си личат.С каквото и да ги мажеш файда кой знае каква няма да има.Мажи се с разни кремове за предотвратяване появата на нови.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1