Добавки!

AN

24.10.09
09:48

Здравейте от 3 месеца тренирам фитнес.Досега не съм пораснал много,но искам да попитам дали от гейнъра или протеина мога да очаквам нещо съществено или въбще да не си давам парите имам околко 40-50 лева мога да зема 2-кофи протеин или гейнър но ме съмнява че бих постигнал нещо! А и да кажа когато качвам качвам почти мазнина отколкото маса откакто почнах фитнес 5 кила съм качил ама ръката само 1.5 санта е пораснала и малко съм се оформил ама не съм станал кой знае какво,кажете поне ако си заслужава каква добавка да глътна!

24.10.09
09:57

За 40-50 лева може би както биха ти казали и другите по-добре ги дай за храна.Или пък може да си вземеш някое креатинче за 40-50 лева поне ще ти стигне за повечко време докато протеин или гейнер за 40-50 лева не виждам как ще ти стигнат и за месец даже ако пиеш по повечко. :)

24.10.09
10:05

Никакви добавки с този стаж. Храни се обилно.

AN

24.10.09
10:05

Чувал съм лоши отзиви за креатина, дори и за по леката му форма етил-естера! Бъбреци леж! А и не знам как би ми се отразило! Както и не пия много вода!

24.10.09
13:59

А можеш ли да ми обясниш за какво ти е креатин пък точно? Ти нямаш двигателна култура и не знаеш как да вложиш силите си в конкретно упражнение за да го изпълниш чисто и правилно...Креатина няма да те научи на това. За креатин мисли след година.

24.10.09
16:25

И аз подкрепям другите,а това за бъбреците....”хахах”.. ако го пие6 в 3ни дози 3 месеца можеби..

AN

25.10.09
14:46

Поне добавки за възстановяване и умерен мускулен разтеж! :S

25.10.09
15:20

казано от Angerfist на 25.10.09, 14:46:

Поне добавки за възстановяване и умерен мускулен разтеж! :S

Принципно никой нищо не ти е забранил. Пестя ти пари на този етап. Ако толкова искаш, купи си един американски протеин и пий него. Но се замисли има ли смисъл от него, ако диетата ти не е изпипана (то смисъл винаги има, но въпросът е, че тези добавки не са по 5 лева, а щом ще даваш десетки, по-добре прави нешата както трябва).

Отново казвам най-правилното решение за теб е едни витамини (NOW предлагат богата гама), може омега мастни киселини и най-много протеин (разгелдай в healthstore.bg).

25.10.09
15:35

казано от Стоянчо на 24.10.09, 10:05:

Прав си донякъде, но мисля, че 1 протеинче ПикКо би му се отразило добре.И все пак 40-50 лева не са кой знае колко. :)

25.10.09
15:45

казано от incessantforce на 25.10.09, 15:35:

казано от Стоянчо на 24.10.09, 10:05:

Прав си донякъде, но мисля, че 1 протеинче ПикКо би му се отразило добре.

Абе по-глуповато изказване не бях чувал.
Браво за съвета, дано автора не те послуша.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1