23.10.09
10:30
Някой би ли ми казал в кои фитнес зали във Варна има подобно нещо?
Благодаря предварително. :)
В залата на Vic има, на клиповете се вижда. Иначе и мен ме интересува къде има такова нещо из Варненските зали.
казано от shemeta на 23.10.09, 18:42:
В залата на Vic има, на клиповете се вижда. Иначе и мен ме интересува къде има такова нещо из Варненските зали.
Съжалявам, приятели. “Моята” зала всъщност е във фирмата, в която работя и не е обществено достъпна.
За моя радост, работя в компания, където спорта е на почит.
Браво на такива фирми.
Ама май не е чак толкова недостъпна залата ;)
казано от Vic на 26.10.09, 17:45:
Понеделник, 26.10.2009
Все още боря вирусите, но те скоро ще загубят войната :coolmad: .
Тренировката:
Squat 1 x 20
Тежест: 120 кгТози клек доста натоварва психически. Не мога да сваля щангата ниско на гърба за повече от 2-3 повт, затова отново кляках с гумен омекотител на врата. Много по-добре от предишния път, но не съм сигурен, че ще се справя успешно със 130 кг на този етап. Лимка присъстваше и каза, че леко съм развалил техниката на последните 3-4 повт.
Лека вечер!
казано от shemeta на 27.10.09, 05:55:
Браво на такива фирми.
Ама май не е чак толкова недостъпна залата ;)казано от Vic на 26.10.09, 17:45:
Понеделник, 26.10.2009
Все още боря вирусите, но те скоро ще загубят войната :coolmad: .
Тренировката:
Squat 1 x 20
Тежест: 120 кгТози клек доста натоварва психически. Не мога да сваля щангата ниско на гърба за повече от 2-3 повт, затова отново кляках с гумен омекотител на врата. Много по-добре от предишния път, но не съм сигурен, че ще се справя успешно със 130 кг на този етап. Лимка присъстваше и каза, че леко съм развалил техниката на последните 3-4 повт.
Лека вечер!
Хахаха! С Лимка сме колеги! :coolsmile: Даже тя ме запали по този форум ;-)
казано от shemeta на 27.10.09, 10:28:
:) Още колко човека от вашата фирма пишат тук?
:lol: :lol: :lol:
Имам съмнение, че 2-3-ма четат, но официално пишем само аз и Лимка.