свалqне на много килограми

26.10.09
09:45

Здравеите ще ви помолq да ми отговорите на нqколко вупроса. Висок съм 182 и тежа между 77-80 кг до преди нqколко месеца ходех редовно на фитнес в продължение на 1 година на 17 години съм  тренирам от близо 3 месеца бокс и ми се иска да стана доста по лек защото искам много сериозно да се занимавам с бокса и ми се иска като ходq по състезаниq ако  въобще стане нещо от мен да съм сред по леките тоест искам да отслабна. Искам да стана между 60-64 кг до колкото знам има такава категориq и ще ви помолq да ми кажете с много тренировки и горе доло добро хранене  възможно ли е да стана толкова килограма? За сега ходq на бокс 3 пъти в седмицата в момента тичам по половин час 2 пъти в седмицата ще започна по 3 пъти в седмицата по 40-45 минути и  на ден гледам да си набавqм по около 120 грама протеин поне и вуглехидратите са може би над 100 на ден мазнините не ги знам. И сега може ли да ми кажете с 3 тренировки бокс седмично 3 пути седмично тичане по 40-45 мин  белтъични поне 120 грама и въглехидрати поне 100 грама мазнините не ги  смqтам хапвам си доста плодове също до към 16.00 часа нqкъде.  Qм главно  извара, месо, риба, qица, млqко, кашкавал,  овесени qдки и пулнозурнест хлqб  вузможно ли е с такова хранене и толко тренировки от ~80кг да стана  между 60 - 64 кг ? Благодарq предварително ! :)

Темата беше редактирана от r0ck на 29.10.09 20:55.

26.10.09
10:14

Бате аз дето съм 170 се състезавах на 75 кила. Ти ако станеш 60 кила 182 нема да имаш душичка да играеш. Иначе минаваш на отрицателен калориен баланс и готово, но 20 кила надоло ще си просто смешен.

GO

26.10.09
12:52

Просто не си заслужава да ги сваляш,защото си във нормата на килограмите си.. ;)

Нормата ти е от 73 до 84,някъде там,послушай ме,ако искаш прави кардио,стегни си тялото,но недей сваляй,няма смисъл..! :)

26.10.09
14:10

защо имаш само 3 тренировки на седмица ходи си всеки ден без събота и неделя и защо ще тичаш допълнително там не ви ли карат да тичате според мен ви карат.Просто почни сериозно да тренираш мини на няква нвд диета и до 2-3 месеца може и повече нз ще ги свалиш ,тренирал съм бокс и съм бил на диета и ти го гарантирам просто почни сериозно с бокса и нвд-то

ПИ

26.10.09
14:35

1.80, 60 кила .. на кво ше заприличаш?

GO

26.10.09
15:15

казано от p17bull на 26.10.09, 14:35:

1.80, 60 кила .. на кво ше заприличаш?

х2

26.10.09
19:42

Благодарq ви много за отговорите. Знам че ще заприличам на нищо, но  ми се иска само временно, защото  мислq, че ще бъде по-лесно първо при по-леките а до колкото знам има български шампион които е в  категориq до 54 кг  и е на 26 години Детелин Далаклиев :) Само временно ми се иска така да ги държа тези килца година-две и после да кача килограмите към 70-75 :) И така ще ви помолq отново да ми кажете с такъв режим на тренировки и хранене мога ли да стана толко килограми 3 пути в седмицата тичане по 45 минути 3 пути тренировка бокс (за сега защото  училището не ми позволqва да ходq на другите които са по време в което съм на училище :( ) И храненето ако е следното примерно около 120 грама протеин главно от риба, qица, месо, млqко, сирене, кашкавал, извара и въглехидратите около 150 грама максимум главно ги набавqм от пълнозурнест хлqб и овесени qдки, рqдко от ориз и картофи + плодове ама техните не ги смqтам дали трqбва да ги смqтам и техните въглехидрати? :) пържено не qм сладко също не qм освен плодовете. Благодарq ви отново за отговорите знам, че на нищо ще заприличам но ще  го преживеq :)

Мнението беше редактирано от r0ck на 29.10.09 20:55.

26.10.09
20:41

А Детелин Далаклиев колко е висок? Ти и сега не вярвам да имаш много мускули по себе си, ако свалиш до 60 кг ме съмнява да си в добра физическа форма, че да можеш да се състезаваш в какъвто и да е спорт.

27.10.09
06:31

Ето нqколко мои снимки на тqх съм между 75 и 80кг, те са при всеки мои пост от темата, краката сега маи са по добре от тези на снимката. :) Незнам колко е висок Детелин Далаклиев аз първо исках като него да съм сред още по леки и под 60 :)

Мнението беше редактирано от r0ck на 29.10.09 20:56.

27.10.09
07:03

казано от r0ck на 27.10.09, 06:31:

Ето нqколко мои снимки на тqх съм между 75 и 80кг, те са при всеки мои пост от темата, краката сега маи са по добре от тези на снимката. :) Незнам колко е висок Детелин Далаклиев аз първо исках като него да съм сред още по леки и под 60 :)

Бий се с тези от тежката категория, то по-забавно. :lol:

ПИ

27.10.09
11:42

10 килограма надоло .. ставаш подвижен скелет!!

27.10.09
14:25

Нямаш много излишни кила, да не кажа хич. От какво ще сваляш? Мускули и органи? Даже не знам дали тялото ти ще позволи да смъкнеш до 60 кг, освен ако не го подложиш на тотален глад и лишения.

27.10.09
15:29

Виж сега...
Първо за килата - ти си 182 см, а Далаклиев е 170. И ако си мислиш, че това няма значение, жестоко се лъжеш. Има неща, които индивидуалната структура на всеки човек поставя като ограничения, и според които си напасваш нещата, които зависят от тебе. На твоя ръст няма как да си в адекватна физическа форма на 60 кила, камо ли за бокс (най-прост пример - екстремно ниските телесни мазнини са предразполагащи към нокаути (естествено, тук генетиката е почти всичко, но което зависи от теб поне може да се направи), а ти за да си 60 кила ще трябва да си на мнооого ниски мазнини, а отделно че няма да имаш и кой знае колко мускули..ще те удрят кажи-речи направо по органите). Така че, глупаво е защото един 1,70 човек се състезава и печели на 54кг, и ти като един 1,82 човек да се целиш там.. няма много логика. Говорим за различна структура, тяло и т.н. ..

И второ, между другото - ти смяташ състезател и шампион ли да ставаш, че все за него даваш пример? В такъв случай, 3 пъти седмично бокс, защото “другите тренировки съвпадат с училище” не е начина. Даже не знам дали училището нещо ти помага за тая работа... и не, не те съветвам да се насочваш натам, просто отбелязвам.

Колкото до оригиналния ти въпрос - да, можеш да свалиш до толкова. И общо взето каквото правиш най-вероятно ще те закара до там, стига да са достатъчно ниски калориите. Защо няма да стане тая, дето си я мислиш, съм писал по-горе обаче.
Ситуацията е малко странна - един вид се получава, че това за което питаш (начина на сваляне) всъщност си го знаеш, а това, което си мислиш че знаеш (причините за сваляне) - е за него е трябвало първо да питаш, ама карай.

Мнението беше редактирано от G33K на 27.10.09 15:30.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1