Протеинова пудра и температура на печене

27.10.09
15:05

Намислил съм да си направя палачинки и към сместта накрая да добавя протеинова пудра.
Дали е добра идея да подлагам тротеина на температурата на тигава,и може ли това да увреди  кчеството му?

BR

27.10.09
20:10

Получава се денатурация т.е уврежда се ...и не го пий с топла вода протеина .

На пазара съществува пудра специално разработена за целта. Умишлено направена безвкусна

28.10.09
13:32

Като цяло, нищо му няма. Късат се някои пептидни връзки, но количеството протеин си остава същото! Давай смело - експериментирай!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1