Въпрос относно Бирената мая!

PO

28.10.09
07:23

Здравейте!Аз писах в предишната тема, ама никой не ми отговори, затова реших да пусна нова!Хора преди да си взема гейнара , си пих бирена мая заради витамините.Може ли сега като пия гейнар да си взимам пак бирената мая, защото гледам и в гейнара има витамини?И ако може по колко пъти на ден?Извинявам се предварително, ако тая тема не е за тоя раздел ама много сечудих къде да е пусна!Мерси предварително!

28.10.09
09:05

Може да, за приема на добавките - питай търсачката, тя крие много отговори.

PO

28.10.09
15:31

казано от tonu на 28.10.09, 09:05:

Може да, за приема на добавките - питай търсачката, тя крие много отговори.

мерси поразрових се и видях.а бирената мая колко време мога да е пия?може ли да е пия постоянно или не е хубаво?

PO

28.10.09
19:32

казано от HealthStore Консултант на 28.10.09, 17:21:

Ми дефинирай време колко ? Не е никакъв проблем то зависи и от количествата но не е проблем.

ми пия 2 сутрин 2 вечер.не ли по-добре да пия 1 месец да спра за 10-15 дена пак да пия 1 месец или няма никакво значение

PO

30.10.09
14:52

казано от HealthStore Консултант на 30.10.09, 12:05:

казано от POPCORN на 28.10.09, 19:32:

казано от HealthStore Консултант на 28.10.09, 17:21:

Ми дефинирай време колко ? Не е никакъв проблем то зависи и от количествата но не е проблем.

ми пия 2 сутрин 2 вечер.не ли по-добре да пия 1 месец да спра за 10-15 дена пак да пия 1 месец или няма никакво значение

Адекватния прием и е някъде м/у 4 и 6г за деня с храна.
Относно времето на приема и, няма много голямо значение - принципно е колкото повече толкова повече ;)
http://nowfoods.bg/Manufacturer/Бирена-Мая/Бирена-Мая-650-мг-200-таблетки.html

мерси много човек!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1