Бирена мая & Рибено масло

29.10.09
15:07

Здравейте на всички!

Решил съм да пробвам тази комбинация и да се надявам, че ще ми повлияе положително.

179см, 60 кг. Целта ми качване на КГ и ММ.

Имам хранителен режим и го спазвам. (качил съм 3 КГ за 1 месец).

Изпих една кутия гейнър, но поради несъгласието на родителите ми (пиех го скришом), реших поне за момента да го спра и да се насоча към нещо, за което имам тяхното удобрение. Тъпо ми е да ги гледам в очите и да ги лъжа. :)

Както и да е. За майка ми всичко извън аптеката е химия (не знам откъде я вади тая стабилна логика, но не ми се излиза в излишни спорове с нея).

Искам да си купя маята и маслото от NOW, а тя ми казва, че не трябвало, можел съм да си ги купя и от аптеката, защото поне всичко там било позволено и стриктно проверено.

Скептично съм настроен, честно казано, към тези продукти и то от аптеката. Какво бихте ме посъветвали вие ? Заслужава ли си приемът им ?

Има ли някой, който ги е изпробвал ?

Мерси.

29.10.09
15:12

То и в аптеките се продават гейнери. Рибено масло и бирена мая са напълно излишни. По-добре си пести парите за храна.

29.10.09
15:17

Парите са ми най-малкият проблем. Събота и неделя работя почасово и получавам такива пари за 1 седмица, с които мога да си набавя храна за целия месец.

С една дума тази комбинация не струва ?

29.10.09
15:22

Ако очакваш само с тях да качваш маса - НЕ!

29.10.09
15:30

казано от AlexK на 29.10.09, 15:22:

Ако очакваш само с тях да качваш маса - НЕ!

Не очаквам да качвам с тях, така както би било примерно с гейнър. Както казах имам си хранителен режим, храня се стабилно и си ходя на фитнес.

Поне някакви положителни ефекти има ли от тях ?

29.10.09
16:21

уелнес ефекти да .. щом си начинаещ са добре .. от бирената мая ми се качва на мен апетита .. но не са нещо което ще ти окаже видимо влияние или от което можеш да качиш .. един вид земи си ги ако ти се дават пари .. Другото което е в аптеките продават световноизвестния гейнър Junior от който можеш да разшириш озоновата дупка с пърдене :D Като видиш хранителни добавки по
наще аптеки .. бягай :D

29.10.09
17:21

Такъв тип продукти никога не са излишни за организма,няма да ти навредят,само ще го подсилят,но сила и килограми от тях няма да качиш.Можеш да опиташ с някаква серия витамини за спортуващи или за мъже,има ги и в аптеки,а и NOW също имат добри предложения.Специално за добавките от аптеките всеки започва от там,ако наистина  подителите ти не са съгласни просто ги запознай с действията на добавките и има кажи,че няма от какво да се притесняват.

казано от ShoCkk на 29.10.09, 16:21:

от бирената мая ми се качва на мен апетита ..

Това е от б-комплекса на който бирената мая е богата.Директно от тези неща маса няма да качиш, те по-скоро са точно за здраве и имат своята не малка роля за трениращите.За рибеното масло е изписано много и можеш да потърсиш из форума, но и неговите плюсове са не един.

Аз лично бих закупил вместо бирена мая витаминно-минерален комплес или в краен случай някакъв б-комплекс.

Може би комбинация от това healthstore.bg/NOW-Foods/Витамин-B/Витамин-B-50-100-таблетки.html

и това healthstore.bg/NOW-Foods/Рибено-Масло/Ultra-Omega-3-Fish-Oil-90-дражета.html

е идеална в рамките на твоето запитване.

29.10.09
17:38

На един приятел баща му е фитнес инструктор и просто му е супер яко с фитнеса. Кеф му добавки, кеф му тренировки.

Майка ми е доста скептично настроена към добавките. Според нея това са химии, които са напълно вредни за организма. В интерес на истината открито с нея по тази тема не съм си говорил, защото знам нейното мнение. Бях се навил да поговорим, но онази вечер чичо ми и чинка ми бяха на гости и чинка ме пита как съм качил тези кг. И първите думи на майка ми бяха, че никога не би ми позволила да взимам “химии” и всичко си е натурално качено.

Просто не виждам смисъл да говоря с нея за това, защото всяко наше неразбирателство завършва с караница и накрая ми е сърдита и най-лошото е, че се сърди докато не и се извиня... и настъпва някаква некомфортност вкъщи, която супер много ме дразни и не се търпи.

Всичко е един затворен кръг. :)

Ами като знам какво има по нашите аптеки съм сигурен че продуктите на НАУ са с далеч по-добро качество, в това число и суровината е по-безопасна.

29.10.09
18:35

Не знам какво да правя.. искам да си продължа да пия гейнъра или пък една суроватка, ама като знам мнението на наще..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1