18.02.05
23:30
Здравейте!
Тренирам канадска борба.Забелязвам, че от 2 седмици стартовете са ми много бавни, бият ме хора, които преди не им позволявах да се стегнат на старт. Има ли нещо общо с Креатина споменатия проблем?
Съмнявам се.. макар, че преди време едно боксьорче питаше нещо сходно...
Виж да не си бил преуморил/претренирал или нещо такова.
Един вариант е креатина да ти е кофти марка.. и дефактно да е по-точно креатинин :wink: Същността на креатина е точно да увеличи потенциала на КФ реакция... но знам ли.. може и да има отношение към реакцииите... Това ме подсеща да предупредя шофьорите да не карат докато са на креатин :wink:
19.02.05
18:39
Да и на мен ми се случвало да ми се забавят реакциите специално от креатина на нутрим незнам кво слагат в него ама е егаси боклука
[quote author=“perlsite”]Съмнявам се.. макар, че преди време едно боксьорче питаше нещо сходно...
Виж да не си бил преуморил/претренирал или нещо такова.
Един вариант е креатина да ти е кофти марка.. и дефактно да е по-точно креатинин :wink: Същността на креатина е точно да увеличи потенциала на КФ реакция... но знам ли.. може и да има отношение към реакцииите... Това ме подсеща да предупредя шофьорите да не карат докато са на креатин :wink:
Карах всеки ден докато бях на креатин, а и не съм забелязал да ми е забавил осезаемо реакциите (е, не съм се бил с никой да проверя). Единственото, което ми идва на ум е увеличения обем на мускулите, в следствие на задържането на течности в тях - може тва просто да възпрепятства леко движението и крайниците да стават по тромави.