PEAK CREATESTON MASSIV /professionell или Serious MASS на ON

29.10.09
12:02

Какви са ви впечетленията от двете разновидности на Peak createston? Заслужават ли си парите,защото не са хич малко...Разлика между двете? И последно по-добри ли са от Serious mass на ОН(пил съм го, очакванията бяха ДОСТА по-големи). С бърз метаболизъм съм, над година опит.
Благодаря.

29.10.09
12:24

Моето мнение е, че Оптимум е в пъти над Пийк! Не може да имаш огромни очаквания само от един гейнер. Добави поне и един креатин. Диетата и тренировките ти може също да не са били оптимални.

29.10.09
15:17

Аз имам он сериос масс ами на вкус не е мн хубав (ванилия) трудно се разстваря.Но съдържанието му е мн добро...креатин,глутамин и т.н минерали ... витамини...

29.10.09
15:36

На ОН продукта е гейнер а на Пийк е All in one formula.Използвал съм доста продукти на пийк и за сега оплакване нямам, даже съм доста доволен от съотношението цена качество.Креатестон масив е за хора с бърз метаболизъм които качват трудно.Професионал е за хора с по голям опит в залата които и тренират по сериозно.Нормал е за хора с нормална обмяна на веществата.Щом си с бърз метаболизъм бих те посъветвал да вземеш Масив варианта.Според мен няма да сбъркаш ако опиташ.Дори ако имаш възможност отиди направо до магазина момчетата са много точни и ще то дадът добър съвет.

29.10.09
19:15

както е казал човека в горния пост тва са 2 различни продукта,а пък сериоус масс е наи-неизогдния геинър които е съществувал някога

29.10.09
20:02

казано от Sentetic на 29.10.09, 19:15:

както е казал човека в горния пост тва са 2 различни продукта,а пък сериоус масс е наи-неизогдния геинър които е съществувал някога

Значи според тебе продукта масив на ПЕАК ще е по-добър от гейнъра на ОН.Ако си ползвал някакъв друг продукт от който си доволен казвай :)

29.10.09
23:52

Зависи какво разбираш под по-добър.Повече сила,маса,издръжливост?При добър хранителен режим и здрави тренировки за месец може да качиш 4-6кг чиста мускулна маса и 35% увеличаване на мусклулната сила, поне така казват от пийк а аз им имам доверие за това и ги препорачвам.Ако искаш да качваш само килограми и много не те интересува дали ще е чисто или ще има и малко мазнинка зимаш някои гейнер, има доста по изгодни като цена от този на ОН които не отстапват по качество.Но ако питаш мен бих ти препорачал да пробваш креатестона и ако имаш още някои лв да вземеш едно протеинче.Сигурен съм, че ще ти направят и хубава отстапка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1