Optium naturion или syntrax

29.10.09
18:59

сега имам пари и понеже ми сварши стария протеин  искам да си зема нов но от по висок клас и още не знам кое да избера  чудя се между syntrax http://www.bb-team.org/articles/2863/ или някои на оптинум натурион примерно голд стандарт но доколкото знам той не е за покачване на ММ а на мен целта ми е да качвам ММ а също така се чудя какво да взема с протеина до сега пих генер но искам да си почина 1 месец  преди следващия прием а сам чел  че така и трябва
е

29.10.09
19:13

няма нужда да почиваш от геинър/протеин,ама даи повече информация за себе си стаж тва онова да знаем кво да те посъветваме да си земеш.относно протеина няма значение според парите  синтракс нектар е наи-добрия протеин изолат може би..оптиум е бленд ..не са един клас просто.

Нектара е по-висок клас протеин.Няма да сбъркаш ако избереш него, защото това за мен е най-добрия откъм качество.Друга опция са изолатите на НАУ, тяхното предимство е, че ги има в по-големи разфасовки.Аз лично бих се спрял на неовкусения изолат на NOW.

29.10.09
19:25

казано от Sstefan на 29.10.09, 18:59:

сега имам пари и понеже ми сварши стария протеин  искам да си зема нов но от по висок клас и още не знам кое да избера  чудя се между syntrax http://www.bb-team.org/articles/2863/ или някои на оптинум натурион примерно голд стандарт но доколкото знам той не е за покачване на ММ а на мен целта ми е да качвам ММ а също така се чудя какво да взема с протеина до сега пих генер но искам да си почина 1 месец  преди следващия прием а сам чел  че така и трябва
е

на 16 години сам скоро правя 17 70 кила 1и 76 висок горе долу ходя на фитнес от 1 година
а това което исакм да попитам явно не сам се изразил правилно е  с кое ще заякна по бързо  и освен протеина какво друго да вземам докато почивам от креатина

Мнението беше редактирано от Sstefan на 29.10.09 19:26.

29.10.09
19:51

ехехехе от протеин няма да заякнеш.трябва добро хранене и добро въстановяване.ако си мислиш,че с хапчета и прахчета ще станеш нацепена батка си в заблуда.земи си голяма разфасофка протеин някакъв и азотен буустар+креатинова матрица където имаш голям избор - гаспари,бсн,впх,мпх...бла бла и едни витамини не са излишни

JO

30.10.09
08:35

Според мен най-добрият вариянт е на Optimum gold standart, но
това също е добро решение, тъй като е американско производство и е на супер цена:
dobavki-bg.com/product.php?dcat=&cat=1&id=419
5kg американски протеин за 187лв.

30.10.09
08:54

Не се набивай с много пари за протеин, няма смисъл.
Предлагат ти протеини по 200-300 лв,
а протеина е просто бързоусвояваща се храна,
която е необходима след ставане и след тренировка.
Вземи си едно протеинче американско за към 100 лв за 5 паунда,
а другите пари ги вкарай в качествена храна, щом си на 16.
Примери за такъв протеин са ATH, MGN, NutraForce, Scivation и прочие.

30.10.09
11:19

казано от Finish First на 30.10.09, 08:54:

Не се набивай с много пари за протеин, няма смисъл.
Предлагат ти протеини по 200-300 лв,
а протеина е просто бързоусвояваща се храна,
която е необходима след ставане и след тренировка.
Вземи си едно протеинче американско за към 100 лв за 5 паунда,
а другите пари ги вкарай в качествена храна, щом си на 16.
Примери за такъв протеин са ATH, MGN, NutraForce, Scivation и прочие.

Какви 5 паунда ??

30.10.09
11:42

5 паунда = 5 lb = 2.27 kg

30.10.09
13:45

Дооооооооста странна разлика в аминопрофилите :
Всички АК са горе-долу в еднакви количества, но тук Л-Глутамин (L-Glutamine)    4082 mg     1702 mg хм... На какво се дължи това ? Означава ли,че наистина има added Glutamine?

Мнението беше редактирано от Владимир на 30.10.09 13:46.

30.10.09
14:58

И оптимума е идеален протеин, но по-добри от изолата (без вкус) на НАУ и нектара няма на пазара! Щом си се опаричил, купи си Нектар и поглези вкусовите си рецептори с трюфел, капучино, ябълка

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 30.10.09 14:59.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1