Моята формула за геинер: Мнение?

28.01.05
11:32

ЕТО КАКВО ползвам вместо ГЕИНЕР:
След тренировка:
75-100 грама стафиди
фини овесени ядки 150-грама (само едни има такива на пазара
поне аз съм видял само една марка запони че става въпрос за фини овесени.. нормалните трябва да се варят.. иначе не стават за ядене)
4 супени лъжици нутрим - се разтварят в чаша вода 250мл
след тренер омесваш стафидите с овесените ядки и заливаш с
около 150мл кипнала вода. изяждаш го това и след него удряш
протеиновия шеик примерно след 10мин.
това трябва да е до 30 мин след тренировката..
ТОВА Е МОЯ ГЕИНЕР:
1. има около 55 грама прости въглехидрати - фруктоза
2. около 55-60 грама комплексни
3. 13 грама протеин от овеса + около 40 грама от шеика
4. Алкализация на организма - това е от стафидите които имат силна такава функция
като цяло ми се стува по ефективно.. финансово
изгодно... :)

И след 1 час най много сериозното ядене :)

Кажете си мението ?
Доколкото знам има доста..  хора които не купуват геинери и правят като мен комбинации.

28.01.05
22:18

мммм звучи супер! треа и аз да пробвам..

JI

28.01.05
22:44

би ли казал колко $ коре долу ти излиза ?

29.01.05
11:01

стафиди - 60ст - 100 грама
на пазара има и 200грама за 1 лев
фини овесени ядки - 80 ст. 250 грама в фантастико ги взимам
иначе има и същия модел 500 грама за 1.20 но в фантастико няма
при мен се получава
50грама нутрим - 85 стотинки (20 дози - 17 лева)
фини овес. ядки - 40 стотинки
стафиди 100грама - 60 стотинки
—-
1.85
иначе за подобна хранителна стоиност май ще трябва да опраскам
около 250 грама масс геинер..
между подобно нещо видях и в януарския брои на Фитнес и мускули
като правило за зареждане след тренер

29.01.05
16:49

TheChaos, браво! Кефи ме тоя гейнер или по-точно следтренировъчно хранене. Само дано живееш близо до залата... или ти си го носиш там, а? :)

29.01.05
21:02

Признавам си ..  :oops:
живея на 5 мин от залата..
:wink:
между другото..  имаше и други интересни рецепти.. из форумите..
:) ядене му е маиката..
прахчетата са за надъхване.. :-)
имат психологически ефект...

AC

30.01.05
19:00

[quote author=“TheChaos”]Признавам си ..  :oops:

100% съгласен! Въпреки всичко тренирам 9 месеца и от първия ден не съм спрял да взимам суплементи най-различни- протеини, аминокиселини, креатин, глутамин- абе все се случва да пия по нещо и разбрах, че не хапваш ли сериозно- нищо не става.  :D

31.01.05
00:57

[quote author=“acrimonious”][quote author=“TheChaos”]Признавам си ..  :oops:

100% съгласен! Въпреки всичко тренирам 9 месеца и от първия ден не съм спрял да взимам суплементи най-различни- протеини, аминокиселини, креатин, глутамин- абе все се случва да пия по нещо и разбрах, че не хапваш ли сериозно- нищо не става.  :D

съгласен :D

19.02.05
10:58

АА, тоя гейнер и аз го ползвам, само в малко по-различна пропорция и разпределения, защото се опитвам да правя леко-разделно хранене и да не взимам много много каквито и да е химии. Тоест изцяло естествено я бича, не ми питайте как съчетавам, дълга и широка...
Ако искате разнообразие, мога да ви предложа някой неща.
Опитвайте вместо овесени ядни- ПШЕНИЧЕНИ ядки, може да вкарате и трици или пшеничен зародиш, но излиза маалко по-скъпо, а и триците не са за лигавенца. :lol: . Може да опитате и направо с варено ЖИТО, също е доста добра комбинация. Тези ги казвам като допълнителни предложения за горното съчетание, което е наистина качествено според мен.

Само имам едно леко съмнение, дали всичко се разгражда на макс от стомаха, защото когато се смесват така яко продукти, много често една част остава неразградена и се пуска не в кръвта, ами в градския канал :P :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1