23.10.09
15:38
Здравейте! Реших и аз да си направя дневник защото гледам мн хора имат и е от полза!
На 16г. съм висок съм 1.78см. и тежа 58кг. твърде малко за моите год :(. Целта ми е да кача ММ . Ходя на фитнес от 3-4 месеца и вече мисля да взема някакви добавки.Имам и малък проблем с диетата.Значи знам че тряа да е ВВД,обаче заради туй даскало нещо все ми куца. Ходя на фитнес 4 пъти в седмицата вече. Целта ми е до лятото да съм горе долу около 70кг. Основната ми цел не е точно килограмите ми да стана по едър.
П.П Приемам всякакви критики :)
23.10.09
19:47
Носи си нещо от вкъщи за училище . Може и да ти се смеят но да не ти пука . Аз ако имах малко знания както сега докато още бях ученик щях да си нося картофи и пилета и всичко . Ама съм в университет и не върви , пък и има стол , на който се справям .
23.10.09
19:52
казано от Evgeni Nikolov на 23.10.09, 19:47:
Носи си нещо от вкъщи за училище . Може и да ти се смеят но да не ти пука . Аз ако имах малко знания както сега докато още бях ученик щях да си нося картофи и пилета и всичко . Ама съм в университет и не върви , пък и има стол , на който се справям .
аха оки мс.. иначе някакъв съвет за добавки
31.10.09
10:59
измислих си хранителния режим ВВД е,само ако може съвет дали е добра:
Закуска: Омлет (1 цяло яйце,3 яйчни белтъка,60гр сирене) 230гр.корнфлейкс , 230гр обезмаслено мляко
Втора закуска: 1 мерителна лъжица суроватъчен протеин,1 пълнозърнеста вафла,2 с.л. кленов сироп
Обяд: Бургер с 120гр. телешко месо,пълнозърнеста питка,2 с.л. кетчуп,120гр спагети с сирене
Следобедна закуска: 1 мерителна лъжица суроватъчен протеин,30гр.чипс,120гр доматен сос
Преди трен: 1 мерителна лъжица суроватъчен протеин,1 с.л. фъстъчено масло,2 филий пълнозърнест хляб,1с.л. конфитюр
След трен: 1 мерителна лъжица суроватъчен протеин , 1 мерителна лъжица казеин протеин, 1 голямо парче кекс
Вечеря:2 парчета пица,450гр.зелена салата, 1 с.л. зехтин , 1бира, 1 мерителна лъжица суроватъчен протеин
Преди лягане:половин пакет нискомаслени пуканки,1 мерителна лъжица казеин протеин
Горе долу се получава:3085кcal , 260gr. protein , 344gr vuglexidrati,62gr maznini
Целта с тая програма ми е да покача мускулна маса.
Мнението беше редактирано от danchy на 31.10.09 11:00.