Въпрос относно Креатин Монохидрат!

PO

01.11.09
10:16

Хора помагайте!От 2 дена го пия това чудо, обаче с тая вода не се разтваря въобще.Дайте някакъв съвет в какво да го разтварям.За една чаена лъжица креатин , за да се разтрови трявба изпия 5-6 чаши вода...Мерси предварително!

Студена ли е водата, в която го разтваряш? Ако е студена, пробвай с вода със стайна температура.

PO

01.11.09
10:25

казано от Кольо Пияндето на 01.11.09, 10:22:

Студена ли е водата, в която го разтваряш? Ако е студена, пробвай с вода със стайна температура.

ам да студена е от машина.ще пробвам сега на обяд със стайна температура.дано да има ефект :)мерси

01.11.09
12:28

Пил съм един път монохидрат и моя не се разтваряше и до колкото знам така трябва.
Бъркаш с лъжичката и си го слагаш директно в устата и после с вода преглъщаш.

01.11.09
12:38

Най-лесно директно гълташ креатина с лъжицата и после пиеш вода.

01.11.09
13:03

ами да ти кажа аз не съм виждал монохидрат, които се разтваря...Най-лесно е да го поставиш върху езика с лъжица и после да го глътнеш с вода.

PO

01.11.09
16:21

казано от Roadk1ll на 01.11.09, 13:03:

ами да ти кажа аз не съм виждал монохидрат, които се разтваря...Най-лесно е да го поставиш върху езика с лъжица и после да го глътнеш с вода.

мерси, не съм запознат затова питам.незнам разликата между монохидрат и другите видове

01.11.09
20:41

Моното е най - евтиният и най проучваният креатин от всичките.
Задържа вода, което пък е голям минус, за него.
За парите си става, иначе има къде къде по - добро от него,
та да не говорим и за креатинови матрици..

01.11.09
23:01

казано от POPCORN на 01.11.09, 16:21:

казано от Roadk1ll на 01.11.09, 13:03:

мерси, не съм запознат затова питам.незнам разликата между монохидрат и другите видове

http://www.bb-team.org/articles/871/  - тук креатин най-общо с неговите форми и ефективност, имай на предвид че това е общо приети. При едни задържа при други не, монихидрата. Като цяло е ок като креатин, малко са хората които не го усещат.
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/35218/ - тук емзо се е постарал.
Най-лесно е с лъжица, директно поставаш в/у езика и пиеш вода ..  по-принцип монохидрата е ОК на вкус.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1