01.11.09
15:40
Здравейте на всички нов съм във форума. :)
Тренирам от 2 седмици по тази програма : http://www.bb-team.org/workout/1291/
въпроса ми е колко точно време да тренирам по нея и ако може да ми кажете някоя примерна програма за след тази :)
На 16 години съм , 176см , 68кг. Ако нещо друго ви интересува питайте
П.П. Пия CGT (Creatine , Glutamine , Taurine) на explode ,но ми остава колкото за утре и сряда и след това мисля да взимам само креатин добра идея ли е ?
01.11.09
15:57
2-3 месеца.
Аз ти препоръчвам да не бързаш със сплитове. Направи 2 месеца в залата и тогава мисли за тях. Креатина и глутамина са пари на вятъра, просто защото нямаш нужда от тях, та ти си на 16, сили ли нямаш?! Не, просто не знаеп как да ги използваш рационално все още. Затова е този встъпителен перид, който не трябва да се пренебрегва. Сега е момента, в който трябва да заучиш правилното изпълнение на упражненията. Ако си минал 2-та месеца ‘кръгови’ тренировки и сега си минал на посочения от теб вариант, потренирай по него 1 месец и след това мини на 3-дневен сплит.
по-добре не пии нищо отколкото да пиеш тези боклуци на explode това е най-долнопробната марка най-добре си вземи нещо качествено на доказала се фирма или ако нямаш финанси просто гледай да вкараш в хранителния си режим повече меса млека яица сирена и други храни богати на протеин а за тренировъчната програма немога да те посъветвам