креатин

DA

02.11.09
10:26

Поразрових се малко из форума и за ся мисля че тоя креатин е добър silabg.com/bg/product/detail/cid/17/order/2/id/4756/na/AMERICAN MUSCLE - CREATINE MONOHYDRATE/page/2 .Целта ми е да кача ММ. Малко ме притеснява че е анаболен.Ако може съвети дали да си го взема.

02.11.09
10:33

Еми то от името му се разбира :) Има анаболи вътре и яко ше се назобиш от него !! По-добре опитай някой не анаболен ;d

02.11.09
12:41

Искаш да качиш ММ знчи креатина е за теб, думата ‘анаболен” означва увеличение .Неправилно тази дума се асоциира с комбинацията “анаболни стероиди’,от което идва и страха като я видиш.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 02.11.09 12:41.

HO

02.11.09
12:43

Щом не искаш анаболен... най-добре потърси катаболен ;-P Аз лично карам на астероиден и минавам през стени :)

AR

02.11.09
13:09

казано от horsepower на 02.11.09, 12:43:

Щом не искаш анаболен... най-добре потърси катаболен ;-P Аз лично карам на астероиден и минавам през стени :)

Ае братле аз пак си зех пак астероиден вътре метан стромба дека имаше .. ужас направо .. като почнах да го пия и 1 кола ме блъсна на мене нищо ми няма колата помляна :D:D:D:D

DA

02.11.09
15:31

казано от Biad__ на 02.11.09, 12:41:

Искаш да качиш ММ знчи креатина е за теб, думата ‘анаболен” означва увеличение .Неправилно тази дума се асоциира с комбинацията “анаболни стероиди’,от което идва и страха като я видиш.

oki мс, сиг ще взимам тия.

DA

02.11.09
15:44

иначе креатин през месец ли трябва да се пие или може всеки месец ?

AR

02.11.09
16:08

казано от danchy на 02.11.09, 15:44:

Ми не е хубаво всеки месец (поне за мене) целия ще се обринеш се 1 си имал шарка ама незнам...

DA

02.11.09
16:19

казано от ArtOfTheDevil на 02.11.09, 16:08:

казано от danchy на 02.11.09, 15:44:

Ми не е хубаво всеки месец (поне за мене) целия ще се обринеш се 1 си имал шарка ама незнам...

Ми чудя се кой е по добрия вариант през месец да го пия или 2 месеца пия 1 месец почивам , някакви идеи ?

HO

02.11.09
18:07

Вече сериозно братле, сори че се посмяхме малко за твоя сметка. Креатина се пие до 40 дена и после са почива 1 месец, защото вреди на бъбреците ако се приема по-продалжително време, а това за акнето си е индивидуално, зависи дали си предразположен към акне или креатина не ти понася добре (има го като възможен страничен ефект, както и диарията, от която пък си изпатих аз :) заради предозиране). А ако имаш пари си вземи Controlled Labs - Green MAGnitude :) тва един от най-хубавите креатини на пазара (многобеойните теми във форума ще го потвърдят), а от тоя за 26 лв 500гр най-много да се обринеш или да се осереш, то и самото описание на продукта е написано за шарани

CREATINE MONOHYDRATE
100% ХИПЕР АНАБОЛЕН КРЕАТИН ЗА МУСКУЛНА МАСА И СИЛА

тц..тц..тц.. то за 25 лв ако се ставаше звяр... :cheese: . Много добре ще те разбера ако си зле с парите (познато ми е) обаче по-хубаво потрай, сабери още малко и си вземи нещо качествено, да ти стане благо на душата като го пийваш :) , а не да се кахъриш че само си си хвърлил парите и никав ефект не си усетил.

Мнението беше редактирано от horsepower на 02.11.09 18:08.

DA

02.11.09
18:09

казано от horsepower на 02.11.09, 18:07:

Вече сериозно братле, сори че се посмяхме малко за твоя сметка. Креатина се пие до 40 дена и после са почива 1 месец, защото вреди на бъбреците ако се приема по-продалжително време, а това за акнето си е индивидуално, зависи дали си предразположен към акне или креатина не ти понася добре (има го като възможен страничен ефект, както и диарията, от която пък си изпатих аз :) заради предозиране). А ако имаш пари си вземи Controlled Labs - Green MAGnitude :) тва един от най-хубавите креатини на пазара (многобеойните теми във форума ще го потвърдят), а от тоя за 26 лв 500гр най-много да се обринеш или да се осереш, то и самото описание на продукта е написано за шарани

CREATINE MONOHYDRATE

тц..тц..тц.. то за 25 лв ако се ставаше звяр... :cheese: . Много добре ще те разбера ако си зле с парите (познато ми е) обаче по-хубаво потрай, сабери още малко и си вземи нещо качествено, да ти стане благо на душата като го пийваш :) , а не да се кахъриш че само си си хвърлил парите и никав ефект не си усетил.

нене, не че съм зле с парите :D мии просто нз кои по точно да почна :|.

DA

02.11.09
18:24

казано от horsepower на 02.11.09, 18:07:

CREATINE MONOHYDRATE

okey мс ще пробвам тия дето каза.

AR

02.11.09
18:30

Не прави грешка като мене да почваш с некачествен че аз 2 пъти пих креатин и мн съжелявах ;) понеже бях лекоатлет и се излъгах да пия уж за повече издръжливост а в крайна сметка ми се еба майката от всякъде! Ако ще зимаш земи си нещо по качествено не от 25 лв :lol:

DA

02.11.09
18:32

Последно питам и спирам да ви занимавам, значи ти ми говореше сиг. за това silabg.com/bg/2035-CONTROLLED-LABS-Green-Bulge-150-caps.html , мога ли да си го пия само него без да го комбинирам с други добавки и пак да си има ефект и горе долу за колко време ще ми стигне.

02.11.09
19:26

казано от danchy на 02.11.09, 18:32:

Последно питам и спирам да ви занимавам, значи ти ми говореше сиг. за това silabg.com/bg/2035-CONTROLLED-LABS-Green-Bulge-150-caps.html , мога ли да си го пия само него без да го комбинирам с други добавки и пак да си има ефект и горе долу за колко време ще ми стигне.

Може.
А иначе с тоя на американ останах много доволен преди години!

DA

02.11.09
19:44

казано от pockobg на 02.11.09, 19:26:

казано от danchy на 02.11.09, 18:32:

Може.
А иначе с тоя на американ останах много доволен преди години!

е до ся ми говориха че няма смисъл да си го взимам тоя дето викаш че си взимал.

02.11.09
19:46

вземи си 1 креатин монохидрат  и си свиркай.

DA

02.11.09
19:47

казано от DOBRUJANECA на 02.11.09, 19:46:

вземи си 1 креатин монохидрат  и си свиркай.

ем туй ся се чудя кой да избера и сиг. няма да го сменя ама нз. още кой да взема :|.

02.11.09
19:53

който и да вземеш се тая креатина си е креатин.

03.11.09
12:35

В момента съм с креатин на Prima force и съм доволен.

03.11.09
17:12

Божееее, колко глупости се изписаха....Виж темата за креатина и недей да четеш НИЩО от тази тема !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1