Creatine Ethyl Ester-помощ при избора

01.11.09
16:49

Това не е моя профил,просто ме мързи да си направя такъв и затова поисках от един приятел.Значи занимавам се активно с фитнес от 1 година и съм как да се изразя правилно :D “в застой”.На 16 съм и разполагам с 80 лв на месец за креатин.Този креатин добър ли е: silabg.com/bg/3025-PRIMA-FORCE-CEE-CREATINE-ETHYL-ESTER-500g.html ? Има ли по=добри но на същата цена ? От този креатин може ли да ми се получат крампи,защото тренирам футбол и водна топка ?

Темата беше редактирана от Mihail12341234 на 01.11.09 17:27.

01.11.09
20:35

Да определено е добър,хах наи-малкия проблем би трябвало да са ти крампите..те се полу4ават от мн тежнко трениране на определен мускул.

healthstore.bg/Controlled-Labs/Креатинови-Матрици/Green-MAGnitude-418-г-Зелена-Ябълка.html

Tова е най-добрия креатинов продукт за парите които си посочил.Ако отделиш още 30 лв, ще можеш да си вземеш голямата разфасовка която стига за 80 дни.Това е най-изгодната матрица на пазара и една от най-добрите.

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 01.11.09 21:09.

01.11.09
23:18

GreenMagnitude e много добър вариант, друг продукт от нейния клас е CellMass - което и да вземеш ще пиеш най-доборото..
Но ако храната не ти е на ниво и резултатите усещам как няма да са задоволителни ;)

СБ

02.11.09
05:22

Айде да добавим тук и още един продукт, който е много подценяван, но по нищо не отстъпва на споменатите по-горе - Universal STORM.

02.11.09
12:32

Нали това е по-голямата разфасовка: silabg.com/bg/2036-CONTROLLED-LABS-Green-MAGnitude.html ? А колко време мога да го приемам без да спирам ? От тази креатинова матрица мога ли да очаквам по-добри резултати отколкото от CEE на PrimaForce ? Благодаря предварително :)

Мнението беше редактирано от Mihail12341234 на 02.11.09 12:44.

HE

02.11.09
19:08

Тръгнахме от СЕЕ и стигнахме до креатиновите матрици.
Прима форс за мен е доста добра марка, но неправилно сравняваш СЕЕ с креатинова матрица.
Ако ще взимаш матрица за мен най-доброто е на БСН Цел Масс.
Съотношението цена качество също е важно, а тук вече фаворит ми е Сцитек Атак.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 02.11.09 19:09.

02.11.09
19:19

Знам че тръгнахме от ЦЕЕ и стигнахме до креатинова матрица но ... така се получи.Така и никой не ми каза,но отново ще попитам и се надявам че няма да е “като глас в пустиня”! От креатиновата матрица или от ЦЕЕ мога да очаквам по-добри резултати ? Хранителният ми режим е на ниво ! :)

Мнението беше редактирано от Mihail12341234 на 02.11.09 19:20.

HE

02.11.09
20:06

Креатиновата матрица /която и да избереш/ съдържа СЕЕ и следователно повечето креатинови матрици /поне на доказалите се фирми в тази област/ са по-добри от СЕЕ.
Или да ти го обясня накратко - ако си сигурен, че хранителния и тренировъчния ти режим са на ниво ще видиш по-голяма файда от креатиновата матрица.

02.11.09
20:12

казано от head_hunter на 02.11.09, 20:06:

Креатиновата матрица /която и да избереш/ съдържа СЕЕ и следователно повечето креатинови матрици /поне на доказалите се фирми в тази област/ са по-добри от СЕЕ.
Или да ти го обясня накратко - ако си сигурен, че хранителния и тренировъчния ти режим са на ниво ще видиш по-голяма файда от креатиновата матрица.

Благодаря Ви ! :) И последен въпрос обещавам :D (повече няма да досаждам !): Колко време мога да я взимам тази матрица,без да спирам ? И колко време трябва да почивам ? Отново Ви благодаря ! Този сайт е много полезен и наистина има МНОГО отзивчиви хора на тоя свят ! :)

Мнението беше редактирано от Mihail12341234 на 02.11.09 20:18.

03.11.09
18:06

Ехх не успях да спазя обещанието си :D ей сега ще си ги поръчам от интернет обаче ако примерно ходя на фитнес в 3 часа колко време преди тренировката трябва да съм си изпил дозата ? А когато нямам тренировка пак по същото време си я пия нали ? Чета 3 сайта и в тях пише все различни неща ! На едниния сайт пише че се разрежда в 150 мл,а втория-180,третия 250 мл ! Може ли някой да ми каже в колко милилитра трябва да разреждам дозата ми ? Благодаря :)

HE

03.11.09
19:05

Съветвам те да прочетеш на кутията какво препоръчва производителя щом си се спрял на определен продукт  ;-)

03.11.09
19:07

казано от Mihail12341234 на 03.11.09, 18:06:

Ехх не успях да спазя обещанието си :D ей сега ще си ги поръчам от интернет обаче ако примерно ходя на фитнес в 3 часа колко време преди тренировката трябва да съм си изпил дозата ? А когато нямам тренировка пак по същото време си я пия нали ? Чета 3 сайта и в тях пише все различни неща ! На едниния сайт пише че се разрежда в 150 мл,а втория-180,третия 250 мл ! Може ли някой да ми каже в колко милилитра трябва да разреждам дозата ми ? Благодаря :)

Разтваряш в толкова мл в колкото ще се разтвори. Елементарно... :)

Мнението беше редактирано от AlexK на 03.11.09 19:08.

JO

03.11.09
20:03

Аз съм много доволен от етила на Axis Labs. Малко по-скъп е, обаче е на капсули.
В добавките е на цена около 80 лв.
dobavki-bg.com/product.php?dcat=&cat=2&id=164

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1