16.10.09
16:51
Здравейте :) ,Използвали ли сте някога продуктите на Fitshape( на Франк Рийкард) ?
Един мой приятел отвори магазин в града и според него са мн качествени продуктите им (неочаквам да каже,че не са все пак той ги продава) Та си купих протеин,краатин и аминки
протеина е - http://www.perfectbody.nl/product_template.htm?product=328
креатина - http://www.beslist.nl/eten_drinken?query=Fitshape Creatine Monohydrate&noshopsearch=1
аминокиселините- http://www.i-drogist.nl/fitshape-amino-2200-mg-325-tabl-p-713841.html
nalagase da skocha do kaufland nabyrzo. sledva prodyljenie :)
Темата беше редактирана от Kadkito на 16.10.09 21:40.
Ако ти е близък приятел,поговори си на 4 очи за качеството.Разбира се не е сигурно той колко е наясно с това колко са добри продуктите .Сещаш се че не желателно да разпоространяваш това който той ще е ти каже.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 16.10.09 17:49.
Щом се внася в БГ значи е с гарантирано немско/френско/италиянско/полско/румънско качество... има всички възможно видове сертификати за качество на суровините и производствения процес. Но може и никога да не ги видите, защото еди какво си... А ако цените са ниски - това в никакъв случай не е защото продуктите са некачествени, а защото вносителите или са договорили изключително преференциални условия с производителите или пък нарочно са сложили ниски цени за да се наложи марката на пазара. Пък и като цяло голяма част от търговците са добри хорица и не искат да товарят потребителите и слагат нарочно по ниски цени.
Немците не са особено известни с добавките си, обаче в колите са номер едно - значи и добавките им са добри.
Французите не са особено известни с добавките си обаче правят хубаво вино - значи и добавките им са добри.
Италианците също...
Други такива държави също... абе с две думи - щом страната е по-развита от нашата... значи добавките им са определено по-качествени! И с гарантирано качество....
Ако пък продуктите са на промоция - това в никакъв случай не е защото те не се продават, а отново защото търговците са много свестни пичове и искат добавките да ви излизат много тънко и да не се охарчвате.
Хора давайте го малко по-сериозно с тия добавки! Не разбрахте ли кои са доказаните марки на пазара? Има толкова сайтове и мнения! Разликата в цените не е чак толкова голяма че да жертвате качеството. И какво очаквате да ви каже търговеца който продава продуктите? Много ясно че ще ви каже че са най-добрите ... амън.
Тва думите “качество” и “доказана марка” го нямате за нищо. Всеки се е доказал, всеки е номер едно... не знам дали в САЩ има толкова доказали се марки колкото в БГ.
Мнението беше редактирано от kao на 16.10.09 19:37.
16.10.09
22:06
“kao” - благодаря за изчерпателния отг. Разбирам ,че не сте използвали тази марка досега.Основната ми цел беше това,но както и да е.. Можеби не е мястото тук,но ще рискувам - как според вас е най добре да ги пия тези работи..
Значи на 20 години съм 184см 80кила.. тренирам от 1г и 4,5 месеца ,добавки съм приемал и преди ,но не три отделни вида изведнъж.
Храня се правилно от 1 година.Доста съм чел по-тези форуми пък и с по напреднали общувам,тъй че имам няква представа кое е правилно и кое не ;) . Предполагам,че ще ме питате “каква ти е целта”. КОлкото и банално да звучи - да кача колкото се може по-чиста мускулна маса.
За креатин, протеин и аминокиселини има безброй много теми. Приема е стандартен - с търсачката ще си отговориш на въпросите. :) Нямам нищо против марката нито продуктите... но не всяка марка е лидер или доказала се :)
19.10.09
06:07
някой друг ако е използвал от тези продукти може да пише,ако има мнемине за тях(за съдържанието) също да заповяда..
Аз ти давам гаранция, че тия хранителни добавки на FITSHAPE са 100% качествени и много хубави и едва ли да има други такива медикаменти. Аз не показвам, а ДОКАЗВАМ....
02.11.09
20:20
Emran аз първо като чуя за медикаменти се сещам нещо друго ;-)
Као Добре NOW са най-добрата фирма в световен мащаб /дано не седнеш сега да ме оборваш с мнения, че не знам какво ще правя/, но това е като с колите - всеки знае кое е най-доброто, но кара това което може да си позволи да издържа ;-)
Ползвал съм и към момента ползвам немски добавки Weider и Testoplex еми доволен съм и не ми костват много средства, които и без това напоследък все по-трудно се отделят от всеки за второ и трето степенни неща /надявам се само при мен да е така, но уви тази денденция се залсилва сред все повече хора/. Тук няма да казвам, че ако можех да отделя нужното време да си поддържам качествен хранителен режим за добавки нямаше и да помисля.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 02.11.09 20:21.
02.11.09
20:39
казано от Emran на 02.11.09, 20:08:
...Аз не показвам, а ДОКАЗВАМ....
Само аз ли не виждам доказателствата?! :-/
Да ти кажа чесно, без хранителни добавки ништо не става. Те затва са направени за да помогнат.Колкото и да ядеш и каквато диета да спазваш пак няма да стане без добавки. В България има много марки ама няма качествени. И затва реших да помогна на хората за да не си дават парите напразно и да има наи вече голям ефект...
Наи скоро време ще разпространя в цяла България тия хранителни добавки на FITSHAPE, и ще видите за кво става въпрос ;)
Ей, добре че има такива услужливи хора :lol:
А като чуя и това, че без добавки ниШТо не ставало...сума ти народ се трепе напразно по залите :lol: ...само да знаеха къде е тайната...
02.11.09
20:48
казано от Emran на 02.11.09, 20:41:
Да ти кажа честно, без хранителни добавки нищо не става. Те затова са направени, за да помогнат. Колкото и да ядеш и каквато диета да спазваш, пак няма да стане без добавки. В България има много марки, ама няма качествени. И затова реших да помогна на хората, за да не си дават парите напразно и да има най-вече голям ефект...
Това ли са доказателствата за качествата на продуктите с марка Fitshape или не мога да чета между редовете?
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.11.09 20:48.
02.11.09
20:49
казано от Margaritka на 02.11.09, 20:46:
...само да знаеха къде е тайната...
Тайната е в тайната добавка. Скоро и във вашия град, на рафтовете в бакалията :)
Да, още не е късно да се научиш да пишеш. :)
Хората са казали “Човек се учи ( в случая да пише) :lol: докато е жив”.
Мнението беше редактирано от Margi на 02.11.09 20:54.
02.11.09
21:25
Може ли да ти дам идея за първа инвестиция - учебник по български език ;-)
Добавките дори и да са добри с тоя начин на писане и говорене напомняш ония със звучното име на инструмент за повдигане на коли.
Иначе те добавките те правят неземно здрав - аз лично като не ползвам добавки и спадам с по 50 см. в ръцете /нали така се изразявате Вие яките момчета т.е. придобивам отрицателни измерения и заприличвам на холограма/. Пълни глупости пишеш, но поне си забавен ако го правиш нарочно, но ако в действителност това е обичайния ти начин на изразяване що не спреш да се занимаваш с внос на добавки и не вземеш да прочетеш някоя книжка ;-)
Мнението беше редактирано от head_hunter на 02.11.09 21:27.
03.11.09
07:47
Интересувам се тук какво правиш, а иначе си е твой проблем.
С този начин на изразяване, този тон и това отношение най-много да спечелиш почивка за неопределено време.
п.п. Чел съм дори повече от колкото добавки си ползвал :lol:
Мнението беше редактирано от head_hunter на 03.11.09 07:49.
03.11.09
10:51
Емран не си прав с храна и тренировка може да се постигне минимално ниво може би средно ако ти е дадено генетично ,а до колкото знам добавките се ползват по време и след стероиден цикъл.
съмняваме само с тези протеинчета и креатинчета да се постигне нещо съществено.
Head_hunter тебе като те гледам май си чел корицата ама, както и да е......... И имаш “страшно” много хубаво тяло и продължавай да четеш още, можи някой ден да се оправиш........ С четене ако ставаше тия неща сигурно щеше да станеш Арнолд Шперцплад :D :D :D ама както и да е ...... Продължавай сащия дух ;) ..... аа и да не забравиш да идеш на почивка в Тахталъ Кале ;)
Еми прав си DOBRUJANEC, пак можеш да направиш нещо, но и ти знаеш че тия хранителни добавки за това са направени, да става по барзо... Някои хора колкото и правилно да се хранят пак не става нищо...Сегашните деца искат за 1 месец да направят хубаво тяло и затова използват вредни медикаменти и после сажаляват много ама е касно за всичко.....
03.11.09
18:43
казано от Emran на 03.11.09, 18:30:
Head_hunter тебе като те гледам май си чел корицата ама, както и да е......... И имаш “страшно” много хубаво тяло и продължавай да четеш още, можи някой ден да се оправиш........ С четене ако ставаше тия неща сигурно щеше да станеш Арнолд Шперцплад :D :D :D ама както и да е ...... Продължавай сащия дух ;) ..... аа и да не забравиш да идеш на почивка в Тахталъ Кале ;)
Мхм .. покажи твойто тяло, много знайко!
09.12.10
22:43
казано от Kadkito на 16.10.09, 16:51:
Здравейте :) ,Използвали ли сте някога продуктите на Fitshape( на Франк Рийкард) ?
Един мой приятел отвори магазин в града и според него са мн качествени продуктите им (неочаквам да каже,че не са все пак той ги продава) Та си купих протеин,краатин и аминки
протеина е - http://www.perfectbody.nl/product_template.htm?product=328
креатина - http://www.beslist.nl/eten_drinken?query=Fitshape Creatine Monohydrate&noshopsearch=1
аминокиселините- http://www.i-drogist.nl/fitshape-amino-2200-mg-325-tabl-p-713841.html
nalagase da skocha do kaufland nabyrzo. sledva prodyljenie :)
ПИЛ ЛИ СИ ГИ ВЕЧЕ , ДОВОЛЕН ЛИ СИ ? И АЗ КЛОНЯ КЪМ ТЯХ .Ще съм благодарен ако получа отговор :)