Суроватка или казеин

03.11.09
03:40

Здравейте..Когато пия суроватката,като стана сутринта на другия ден се чуствам по-голям,чудя се ако приемам казеин дали ефекта няма да е по-голям.Или да ги приемам и двата вида,суроватка преди и след тренировка и казеин преди лягане :?

Темата беше редактирана от k1nchv на 03.11.09 03:48.

03.11.09
08:01

Казеинът е бавен протеин и е най-добре да се приема преди лягане. Суроватката е бърз протеин и е най-добре да се приема сутрин след ставане и след тренировка. Дали ще станеш “по-голям”, ако приемаш и двете... ами не :) Ще станеш по-голям, когато ядеш повече и качествена храна :)

Когато пия суроватката,като стана сутринта на другия ден се чуствам по-голям.

Лол :P :)
Сутрин и след тренировка Сурватката,казеина преди лягане

03.11.09
08:31

Ами чуствам се по-голям да,може би е защото тренирам от скоро 4месеца и сега раста най-лесно.. :)

Мнението беше редактирано от k1nchv на 03.11.09 08:45.

03.11.09
08:32

omeganet яденето си е ядене.. обаче сутрин си предпочитам въхлихидрата “овесени ядки” след това белтъците поради причината че ходя по-рано на тренировка и нямам достатъчно време.

Мнението беше редактирано от k1nchv на 03.11.09 08:47.

03.11.09
08:39

Както ти казаха суроватката сутрин и след тренировка,а за казеина може да смесваш 50 на 50 след тернировка със суроватка и само казеин преди сън.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 03.11.09 11:02.

03.11.09
11:12

казано от k1nchv на 03.11.09, 03:40:

Здравейте..Когато пия суроватката,като стана сутринта на другия ден се чуствам по-голям,чудя се ако приемам казеин дали ефекта няма да е по-голям.Или да ги приемам и двата вида,суроватка преди и след тренировка и казеин преди лягане :?

Суроватка сутрин, преди и след тренировка. Казеин + суроватка след тренировка и като междинно хранене. Казеин преди лягане.

03.11.09
22:36

казано от AlexK на 03.11.09, 11:12:

казано от k1nchv на 03.11.09, 03:40:

Суроватка сутрин, преди и след тренировка. Казеин + суроватка след тренировка и като междинно хранене. Казеин преди лягане.

Напълно съм съгласен с АlexK. Тази комбинация е перфектна и ти дава всичко от което се нуждаеш във времето когато се нуждаеш.Аз бих добавил също ако имаш и малко повече финанси - преди и след тренировка качествни аминокиселини или BCAA.Аз съм доволен от течните на Bio Tech( 33 лева са приблизително)
P.S.: За протокола: Не съм дистрибутор на гореспоменатата фирма. :lol:  То аз кат си помисля не съм дистрибутор на никоя фирма хахахаха.Просто споделям опита си. :-)

03.11.09
22:42

Мерси на всички за инфото.И аз съм доволен от BioTech :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1