Искам да попитам....!!!

FI

18.02.05
15:49

Ами искам да кача килограми..един приятел ми каза да пия Глутамин,Трибестан,Креатин+Декстроза...кажете ми дали е добра идеята и дали има другии..може и нещо по твърдо..искам да има резултат!!! Чакам вашите мнения и отговори !!! :wink:

18.02.05
20:00

На колко години си ?Според мене глутамина и трибестана са ти излишни може да добавиш протеин.Глутамина няма да е излишен,но бая пари ще пръснеш по хр.добавки по добре ги вложи в храна...набягаи на храната не на добавките.Също така кажи и от кога тренираш.....

FI

18.02.05
23:35

ами тренирам от 4 месеца..преди това пак тренирах но направих няколко месеца пауза..на 18 год. съм тежа: 85 кила и съм 1,87 висок..но за ръста изглеждам слаб и затова искам да кача..да развия рацете и гърдите! Дайте съвети... :cry:

19.02.05
15:08

Ами наистина трибестана е излишен при тебе все пак си на 18…и за креатина ти е рано.Вземи си един хубав протеин и декстроза хапваи редовно...с един хубав хранителен режим може да постигнеш това което искаш.

FI

19.02.05
16:03

еми ще видя..даи идея за какъв протейн..а за трибестана кое му е раното?? нещо друго за покачване на маса???  :cry:

19.02.05
19:35

за трибестан ти е рано щото просто на тая възраст нивото на тестостерона е достатъчно високо да го засилваш с външни фактори

FI

19.02.05
19:39

[quote author=“6efa”]за трибестан ти е рано щото просто на тая възраст нивото на тестостерона е достатъчно високо да го засилваш с външни фактори

аххаа разбрах..аиде кажете какъв протеин да си взема! Сеза започнах да хапвам повечко и пия мега масс+креатин незнам дали изобщо има ефект  :D

19.02.05
19:49

щом пиеш креатин+гейнер може да добавиш и един глутамин но мисля че и само с двете ще имаш ефект останалото е търпение :wink:

19.02.05
22:05

както каза 6efa трябва ти и търпение...не бързаи толкова.Ами може да си вземеш Pro Gold 90 na Nutrim ако имаш повече кинти може и някои друг,които не е български може да ти свърши по-голяма работа...но аз сам доволен и то Про Голд-а.

19.02.05
22:56

Абе от трибестана ще има ефект, ама стажа ти е никакъв за за го ползваш! Проетин  по добре!

FI

19.02.05
23:45

БЛАГОДАРЯ на всички които отговориха..чуствам че намерих сродни души  в този форум и нови приятели!!! Значи сега ще потърся протеин да си взема... :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1