Маса

03.11.09
22:04

Здравейте искам да попитам доло горе какво да ям за да кача маса по гърба ръцете (не само мускулна ми не знам дали точно мазно , но така да не изглежда хърбесто ми да има месце ) по принцип ям мазно и въглехидрати (и много протеин разбира се ) но сичко се лепи на корема о.О не мога да си обясня защо по гърба и ръцете не отива само в корема се лепи .. иначе мускулна маса си качвам но мазното в корема отива :(

Темата беше редактирана от hardrlz на 03.11.09 22:05.

04.11.09
10:37

казано от hardrlz на 03.11.09, 22:04:

Здравейте искам да попитам доло горе какво да ям за да кача маса по гърба ръцете (не само мускулна ми не знам дали точно мазно , но така да не изглежда хърбесто ми да има месце ) по принцип ям мазно и въглехидрати (и много протеин разбира се ) но сичко се лепи на корема о.О не мога да си обясня защо по гърба и ръцете не отива само в корема се лепи .. иначе мускулна маса си качвам но мазното в корема отива :(

Нормално е да трупаш килограми по корема,там и на още няколко места са мастните депа на човек....коремът,вътрешната част на бедрата и рацете и отстрани паласките.Организмът ти гледа да се запасява и труа по тези места.Като си решил да качваш маса,пак трябва да спазваш точно определен хранителен режим,а не под въглехидрати да се рабират-шоколади,мазни неща,тестени,НАБЛЯГАЙ на месото,ориза,картофите....премисляй нещата,за да има ефект.

04.11.09
11:19

Ами аз по принцип не ям много бял хляб по 2 3 филии на ден, но ще го заменя вече с пълнозърнест. А иначе режима ми е по-разнообразен, не мога почти всеки ден едно и също 2 пъти 2-3 в седмицата ям пилешко 2 пъти паржоли , кебапчета кюфтета , омлети със шунка ,  боб с наденица  мусаки и тем подобни , след всяка тренировка удрям по 1 консерва риба тон , вечер преди лягане си прая изварка с кисело мляко и фъстъци . Предполагам че тия мазните кюфтета и кебапчета които ги ям за вечеря по принцип боба с наденицата трябва да ги заменя , но не знам с какво дали с някакви пуешки филета или някакво друго месо

04.11.09
11:32

казано от hardrlz на 04.11.09, 11:19:

Ами аз по принцип не ям много бял хляб по 2 3 филии на ден, но ще го заменя вече с пълнозърнест. А иначе режима ми е по-разнообразен, не мога почти всеки ден едно и също 2 пъти 2-3 в седмицата ям пилешко 2 пъти паржоли , кебапчета кюфтета , омлети със шунка ,  боб с наденица  мусаки и тем подобни , след всяка тренировка удрям по 1 консерва риба тон , вечер преди лягане си прая изварка с кисело мляко и фъстъци . Предполагам че тия мазните кюфтета и кебапчета които ги ям за вечеря по принцип боба с наденицата трябва да ги заменя , но не знам с какво дали с някакви пуешки филета или някакво друго месо

Има и друго решение,можеш просто да ги правиш печени кебапчетата и кюфтетата,нямат високо съдържание на протеин,но стават,можеш да опиташ и с дропчета пилешки или свински,ефтин е и има протеин в него.Консервата риба тон,непременно да е в собствен сос и на консервата да пише филе,а не само риба тон.Преди лягане изварата ок,но махни фъстъците по добре само 1 лъжица фастъчено масло и киселото мляко да е нискомаслено.Можеш да заменяш боба с ориз,картофи,леща те са полезни въглехидрати,лещата не на супа ами сварена гъста с някакви подправки.Като цяло разнообразявай храната с подправки,те ще те спасят от това да ти втръсне вкусът на еднаквата храна.

04.11.09
13:25

Мерси :) ще се вслушам в съветите и ще променя части от режима ми

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1