20.01.05
07:29
Преди всичко ще ме извините за латинската азбука, аз пиша от чужбина й нямам възможност да пиша на Кирилица.
Въпросът ми е в това - преди много години познавах един човек който се казваше Емил Дочев. От това което помня той работеше в София (Дианабат) й ако не се лъжа беше бивш щангист и се занимаваше със силов трибой. Знам че че е малък шанса но ако някой от вас го познава ще my е интересно. Също така ще my е интересно ако някой познава Кристияна Колева, през ‘80те тя беше щангистка й до колкото знам след това се е занималава със силов трибой (или като състезателка или като съдя, не съм сигурен).
Благодаря.
♠ Постът Ви беше преведен на кирилица. Моля, отделете минута, за да прочетете правилата и условията за ползване на форума.
Добре дошъл, надяваме се форумът да ти хареса. Това, че си в чужбина обаче не е извинение, т.к. точно над полето, в което въвеждаш поста си има инструмент, благодарение на който, можеш да пишеш на кирилица, на какъвто и комп да работиш. Използвай синия бутон отляво на надписа КРЕДОР и се въздържай от нови постове на латиница. Благодаря. Leo
http://wk.kredor.com/KREDORbanner2.gif
20.01.05
10:30
Първо добре дошъл в форума .Да аз го познавам Емил покрай сина му.
Дори скоро имаше едно състезание за ветерани и той участваше.Мился че дори направи най-доброто вдигане от лег.Кажи какво точно те интересува около него , за да можем да ти помогнем.
по-здрави
Емил Дочев
На 56 години. Лично тегло 110кг. Бивш спортист – ветеран. Член е на клуба на професор Добрев “Ювенус Ювенте”. Най-добрите му постижения са: клякане – 240кг; повдигане от лег – 225кг; мъртва тяга – 250кг.
В момента тренира кондиционно. Преподава на сина си. Противник на използването на анаболни стероиди.
Поздрави :)
Благодаря за отговорите. Отдавна съм загубил връзка с хора които познавах по залите така че всичко за тях ми е интересно. Познава ли някой от вас Кристияна Колева?
Около 1986-87 аз тренирах културизъм в София (Дианабат) и от там познавам Емил Дочев. От това което си спомням по това време силовия трибой беше почти непознат. Аз лично тренирах културизъм, но имах интерес и към силови спортове. От това което чета сега трибоя е много напреднал в България.
Благодаря.
П.С. Лео, благодаря за идеята как да се използува Кирилица но би могъл да бъдеш малко по-любезен в инструкциите си. До сега аз дори не знаех че има възможност за превод.
Peter, лябезен съм - дори не бих казал, че “се старая” да съм любезен - то си ми идва отвътре да бъда учтив =) Просто идеята е да помагаме на потребителите. Ако ми кажеш с кое точно бях нелюбезен, ще се коригирам. Лео
07.02.05
15:13
Емо Дочев спортува доста активно, 162,5кг лег на турнира на професор Добрев, мисля, че е доста над кондиционното ниво.
Заема и отговорен пост в БФВТ.
:evil:
Кристиана Колева от Нова година е тренЬор на жените на Албания.
:lol:
NO PAIN NO GAIN