Възможно ли е

MO

01.11.09
16:50

Значи ситуацията ми е следната, след като правя гърди и по специално флайс чувствам леки болко от лявата страна които не са постоянни но се придвижват и не са на едно място.Възможно ли е да се получава някакво разтежение според вас?Чувството е малко неприятно а пък и нормалната мускулна треска отминава по-бързо.

01.11.09
18:04

Ами флайса е разтягащо упражнение. Ако правиш с много килограми естествено, че ще те боли, но обясни къде точно е болката нищо не си казал, то може да те боли и палеца на крака като правиш флайс - някой тихомълком да те настъпва и да си мислиш, че е от упражнението :)

Мнението беше редактирано от Мирослав на 01.11.09 18:04.

MO

01.11.09
18:26

Ами лявата гръд около сърцето преминава ту по нагоре ту по надолу полсе изчезва и пак се появява

04.11.09
14:44

Аз същo имам проблем с гърдите и то много сериозен,болката е от двете страни на гръдната кост.Преди 5 месеца тренирах гръб,набирах се на лост и усетих болка в гърдите,но бързо отшумя и продължих,но на другата сутрин имам остри болки от двете страни на гръдната кост при джижение.От тогава почивам,но усещам тъпа болка при движение,особено когато натискам дланите си една към друга.Ходих на ортопед но не ми помогна особено и вече се отчайвам,няма нито оток ,нито боли при опипване.Ако някои знае нещо благодаря предварително.

04.11.09
18:58

Кириле не трябва да се притесняваш това е защото ти се разширява гръдния кош на мен ми се получава така като правя много кофички или пулоувър това си е съвсем нормално иначе за случая на Морисън нямам никаква представа

05.11.09
13:52

Факт е че съм усещал тази болка винаги когато съм правил кофички,но тя изчезваше бързо,а тази е плашещо постоянна,освен това съм на 20 год.,а тренирам около 6 год.Един невролог ми каза че съм разтегнал мускули закрепени към гръдната кост или ребрата,но после ортопеда ми каза,че може да е от разтеж или нещо със ставите.

GO

05.11.09
13:55

Аз залагам на разтежа.. ;)
При първите ми опити от кофички също болката беше “плашещо постоянна”,но изчезна! ;)
Бих казал разтеж,все пак на това ни остава да се надяваме! :lol:

05.11.09
14:12

Надявам се да е така,всъщност не можах да намеря нищто за подобен вид травма,така че има надежда.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1