05.11.09
09:38
Здравейте,
искам да питам по-знаещи от мен за комбинацията от суплементи, които мисля да взимам. На 24 съм, около 100 кила, 1.98 м висок. Тренирам от около година, но съм тренирал и преди с паузи.
Schedule:
Сутрин: Преди закуска 1 доза Syntha-6
Със закуска 1 пакет AnimalPak
1 час преди фитнес 1 доза Green Magnitude
30 мин преди фитнес 1 доза White Flood
Фитнес (8-8:30 pm до 10 pm)
След фитнес 5 гр. BCAA 10 гр. глутамин (и двете са на PrimaForce)
20 мин след фитнес 1 доза АSN Whey
(мисля по някое време да сменя Syntha-та и ASN-a със NOW неувкосен изолат, но това ще стане като свърша наличностите, което ще е към края на декември. NOW-a ще го взимам по същич начин - една доза сутрин и една вечер след фитнес. Тогава май ще спра и BCAA-тo защото гледам, че в протеина има доста.)
BTW - GreenMag, White Flood и NOW неувкусения изолат още не съм ги купил... мисля днес да го направя. Ако някои има по-добро предложение за такава комбинация (азотен booster, creatine и протеин стак) моля да каже. Също - мислите ли, че е добра идея да прибавя и Purple Wrath? Знам, че Controlled Labs рекламира трите като стак, но не съм сигурен, че си струва парите. Също се чудя дали да не сменя NOW в стака с 4 кутии Nectar? Какво мислите?
Имам също въпрос относно хранителния ми режим. Работя през деня и имам възможност да ходя на фитнес чак към 8 вечерта до към 10 pm. Както писах след фитнес пия BCAA, глутамин и протеин. Мога ли да ям след това?
Знам, че нормално след фитнес трябва да се консумират въглехидрати, но не знам дали това е добра идея при положение, че си лягам 2 до 3 часа след като се върна от залата. Проблема е, че ако не ям като се върна от фитнес се събира прекалено много време без ядене. Преди да отида в залата гледам да не ям поне 1 - 1.5 часа, иначе не мога да тренирам пълноценно...
Ако някои друг ходи на фитнес по това време - как се храните вечер?
Мерси предварително за мненията.
Сашо
Темата беше редактирана от AT на 05.11.09 09:55.
след фитнес е задължително да се яде.Яж риба или телешко със салата някаква.Относно добавките:супер са в момента и аз пия горе-долу същите неща,според мен ефекта е на лице мн.са добри ,можеш вместо БЦАА и Глутамин на примафорс да си вземеш Purple Wraath
Понеже и аз работя през деня, вечер тренирам- гледам на работа да хапвам по-стабилно, след трен после не ям чак толкова тежки неща,пилешко с салатка някаква /офф А да питам също ; В момента аз използвам тези добавки + Purple-a . Чудя се него, Вие как ще/го приемате? Преди , повереме, следД?
Ами, честно казано мисля че Purple Wrath не е много добър от гледна точка на цена / полезно действие. От стака GreenMag, White Flood, Purple Wrath май е най-зле. BCAA-то ми се струва, че му е единствената полезна съставка, а за това количество цената му е прекалена.
Иначе другите два следобед ще ги взема и вероятно в събота ще ги почна. Дано има ефект.
казано от soul на 05.11.09, 12:45:
Purple-a . Чудя се него, Вие как ще/го приемате? Преди , повереме, следД?
прочете ли опаковката?
пърпъл-а по ВРЕМЕ на тренировката ;) не случайно има енергиен комплекс+еаа+всаа
казано от tra^la^la на 05.11.09, 18:46:
казано от soul на 05.11.09, 12:45:
Purple-a . Чудя се него, Вие как ще/го приемате? Преди , повереме, следД?
прочете ли опаковката?
пърпъл-а по ВРЕМЕ на тренировката ;) не случайно има енергиен комплекс+еаа+всаа
Да не говориш за Purple IN TRAIN ?
Purple Wraath :
Начин на употреба: Разтворете една-две дози 30 минути преди употреба във вода и сложете в хладилника. По този начин вкуса ще бъде още по-добър и продуктът ще се е разтворил напълно. Приемайте преди, по време на тренировка и след тренировка.
To assess your individual tolerance, combine 1/2 scoop with 4 oz of water and consume if before, during and/or after your workout. Shake well before drinking.
Combine 1-2 scoops of Purple Wraath with 6-14 oz. of water, and consume it pre-workout or over an extended period of time (pre-workout, during your workout, and post-workout).
Просто се чудех как действа при вас, в зависимост кога/колко го приемате ?
Мнението беше редактирано от soul на 08.11.09 23:12.