04.11.09
10:26
Здравейте ще може ли да ме насочите към някакъв хранителен режим :)
Ето и следните данни
Ръст - 170
Тегло - 68кг
Възраст - 16год.
-гръдна обиколка - 99 (с вдишване) ; 97 (без вдишване)
-талия - 82
-ханш -
-спортуване - 6 пъти седмично фитнес и 3-4 седмично бягане
-спазали ли сте досега хранителни режими - Да , НВД
-имате ли моментни, хронични заболявания или предразположеност към такива - Не
-одобрявате ли употребата на спортни добавки - Да, сега пия Креатин (монохидрат) и Аминокиселини
-какви препарати сте ползвали - SX(Slim Extreme) - 7 (по шестобалната система :П )
-каква сума сте готови да отделите за хранене и спортни добавки за месец - не знам зависи
-употребявате ли (употребявали ли сте) стероиди и други хормонални препарати (вкл. Инсулин) - не и не смятам
-желаете да понижите подкожните мазнини, да покачите мускулна маса или да оформите (преформирате) тялото си (с колко и за колко време, желаете ли траен ефект) - Да точно това искам .. да сваля малко корема , но и да качвам ММ ... 5-6 месеца достатъчни ли са? (по принцип качвам много бързо най вече в корема :( затова малко сам се отпуснал от лятото , но всичко ще влезе в ред ! :Д )
*********************************************************************************************************************
Изчисление на Протеин , Въглехидрати и Мазнини
Протеин - 204гр - 816кал.
Въглехидрати - 102гр - 408кал.
Мазнини - 304 гр - 2736 кал.
Темата беше редактирана от KuTeHcKu на 04.11.09 21:08.
казано от KuTeHcKu на 04.11.09, 10:26:
Здравейте ще може ли да ме насочите към някакъв хранителен режим :)
Ето и следните данни
Ръст - 170
Тегло - 68кг
Възраст - 16год.
-гръдна обиколка - 99 (с вдишване) ; 97 (без вдишване)
-талия - 82
-ханш -
-спортуване - 6 пъти седмично фитнес и 3-4 седмично бягане
-спазали ли сте досега хранителни режими - Да , НВД
-имате ли моментни, хронични заболявания или предразположеност към такива - Не
-одобрявате ли употребата на спортни добавки - Да, сега пия Креатин (монохидрат) и Аминокиселини
-какви препарати сте ползвали - SX(Slim Extreme) - 7 (по шестобалната система :П )
-каква сума сте готови да отделите за хранене и спортни добавки за месец - не знам зависи
-употребявате ли (употребявали ли сте) стероиди и други хормонални препарати (вкл. Инсулин) - не и не смятам
-желаете да понижите подкожните мазнини, да покачите мускулна маса или да оформите (преформирате) тялото си (с колко и за колко време, желаете ли траен ефект) - Да точно това искам .. да сваля малко корема , но и да качвам ММ ... 5-6 месеца достатъчни ли са? (по принцип качвам много бързо най вече в корема :( затова малко сам се отпуснал от лятото , но всичко ще влезе в ред ! :Д )
*********************************************************************************************************************
Изчисление на Протеин , Въглехидрати и МазниниПротеин - 204гр - 816кал.
Въглехидрати - 102гр - 408кал.
Мазнини - 304 гр - 2736 кал.
Щом си могъл на напишеш толкова за себе си под формата на интрервю, както и да си сметнеш нужния прием на хранителни вещества, така можеш да си направиш примерен хранителен режим който да се коментира, а не на готово да чакаш. Никой няма да седне и да ти прави режим, да ти смята калории и т.н.
P.S. Искам само да попитам как стигна до тези изчисления на хранителните вещества?! Явно не си дочел нещо или си чел нещо което ти е създало погрешна представа за нещата! Само ако се замислиш не ти ли се струва НЕНОРМАЛНО да приемаш три пъти повече мазнини от въглехидратите, като на всичкото от горе въглехидратите са ти по-малко от белтъчините (протеина)!
Ако се храниш по тази схема след около година ще си Царя на Сланината!
Съветвам те да прочетеш темата за Калорииния баланс и калорииния оптимум ;)
Мнението беше редактирано от DaMp370 на 04.11.09 23:13.
Радвам се че най после някой отговори ;) аз не искам готов режим искам да ми кажете от тези данни горе-доло към кой режим да се насоча като име :) ... това което като интервю е от темата по горе която пише да се прочете преди да пиша .... а изчисленията съм ги правил по спомен малко и да си призная съм зле с математиката :Д
05.11.09
14:21
А какъв тип тяло си?Доколкото разбрах качваш лесно но как е свалянето?
Сваляне ми е трудно .. от април 2009 до август 2009 свалих 18 кг и сега съм с 8 нагоре (все едно съм свалил 10) , но не всичко е мазнини!!!
06.11.09
19:39
Ами като гледам това хич не е малко.Аз ти предлагам да се насочиш към РБД или нещо подобно и например ако ти трябват 3000кал. да поддържаш сегашното си тегло няма да ги намаляш,а остани на толкова и с времето така както се казва “ще превърнеш мазнините в мускули”.Успех :) .