Долен Корем

05.11.09
16:54

Здравейте.От около 3 седмици почнах да тренирам.На 15 години съм и съм висок 176-7 см.Когато започнах бях 63 кг,а сега съм с около 1-2 кг отгоре.Ръката ми е 33 см,а бедрото 53 см.Лежанката си я правя с 40 кг сериите.Казвам тези неща,за да можете горе долу да прецените за какво става на въпрос.Имам 3 тренировки седмично.Корем правя 2 пъти и почивам,когато тренирам гръб.Та сега съм на режим маса.Коремът ми май май е най-зле откъм оформяне,вярно че сега не му е много времето,но трябва да го спадна.Отпуснат е зле.Горната част на корема,под гърдите,като я стегна и си личат плочките и си ми е стегната,обаче надолу е трагедия.Долната ми част е доста зле и отпусната и стегната.Като се стегна в профил си личи много,а и не само в профил.Коремните преси си ги правя без проблем.Нормални правя 3 серии с минимум 10 и максимум 20 повторения,зависи колко съм уморен,а за долен правя 4 серии по 20 повторения.Не ми е слаба мускулатурата,но просто не ми е оформен корема.Как може да спадна тази долна част?Преди тренирах футбол,бягах доста,правех коремни преси и пак имах долен корем и отново ми беше отпуснат корема.И тогава обаче,като го стегнех си личеше,че мускулатурата е развита.Отначало мислех да го оформя корема,когато мина на тренировки за релеф,но започвам да си мисля,че тогава ще ми е по-трудно,защото ще качвам килограми.Та може ли да я изчистя тази долна част,докато качвам килограми и ако може - как?
Благодаря Ви Предварително !

Темата беше редактирана от D3Co на 05.11.09 17:01.

ПИ

05.11.09
17:05

Хранителен режим + кардио + повдигане на краката от лег/вис = плочки ;д

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1