05.11.09
17:32
Здравейте,имам проблем с рамената,най-слабата ми група.Та въпросът ми е добре ли е да се тренират с гърди или е по-добре да правя рамо и крака в 1 тренировка.В момента ги тренирам заедно с гърдите,но сякаш няма кой знае какви резултати.
Темата беше редактирана от SuP на 05.11.09 17:32.
С гърди си много изморен и едва ли можеш да направиш повече от 2 упражнения и то не с максималните кила. Щом ти изостават с крака ги прави.
Мнението беше редактирано от korpusito на 05.11.09 19:11.
05.11.09
19:41
По 3 упражнения правя.
Според мен по-ефективно ще ги изтренираш в деня за крака, защото гърдите и без друго достатъчно товарят особено предните глави.
Здравей!Аз съм доволен от резултатите със сегашната ми тренировка,но мисля да я посменя малко,че бая се задържах на нея,а тя е: раменни преси с дъмбели,повдиагне встрани(от седеж с 1 дъмбел,експлозивно дигане и бавно спускане),хеликоптер и за задно рамо упражнение,но не му знам името.Всичко се изпълнява в 3 серии с по 1-2 минути почивка.Тренирам ги с трапеца и крака в един ден.Дано да съм бил полезен.
Изтегли в самостоятелен ден раменете или ако нямаш време ги прави с краката. Друг вариант е след гърди да правиш предно и средно, а с гръб задно. Все пак щом са ти изоставаща група виж самостоятелно да ги тренираш за определен период от време.
05.11.09
23:48
Ако изтегля рамото в самостоятелна тренировка едно,че незнам дали ще имам време,а другото което ме притеснява повече е ,че сплита ми става 5 дневен и незнам дали ще имам време да се възстановя.Но го обмислям този вариант.И другото което искам да попитам понеже е ясно вече че или ще ги тренирам с краката или самостоятелно да ми кажете някаква примерна тренировка крака и рамо.Благодаря за отговорите :)
вариант е и да ги разхвърляш в различните дни - предното с гърдите (3 серии), средното с краката, а задното с гърба. този начин на мен ми свърши работа да дръпнат
06.11.09
09:29
Или ги тренирай в отделен ден.