05.11.09
18:59
започнах до ходя на фитес но програмата .. все още я нямам преди 1 година ходех на лостове редовно но март месец се контузих много зле и лятото нищо не правих преди 1седмица пак започнах с фитнеса . На 16 съм висок съм 175 см . и тежа 60 кг. И ако може да ми препоръчате фитнес програма . също така кажете нещо за диета и добавки . Искам да качвам мускулна маса .
започнах до ходя на фитес но програмата .. все още я нямам преди 1 година ходех на лостове редовно но март месец се контузих много зле и лятото нищо не правих преди 1седмица пак започнах с фитнеса . На 16 съм висок съм 175 см . и тежа 60 кг. И ако може да ми препоръчате фитнес програма . също така кажете нещо за диета и добавки . Искам да качвам мускулна маса .
Поне според мен е добре да направиш 2-3 месеца кръгови тренировки през ден примерно... тоест по 1 упр. за мускулна група... след 1 месец можеш да включиш още 1 за по големите групи като крака, гръб, гърди... Тренировката ти трябва да е нещо от сорта на гърди, гръб, рамо, бицепс, трицепс, крака. За диетата има достатъчно написано трябва само да четеш, примерно за ВВД! От добавките протеин, креатин ала бала, ама първо си купувай кльопачка да има!
Мнението беше редактирано от Iverson на 05.11.09 19:48.
05.11.09
20:03
мерси мушама , но после какво да правя товва ми е въпроса каква програма да позлзавам , след въвеждащия период и какви добавки е наи добре да използвам . За храната ясно ама ...
05.11.09
20:34
сега като прочетах за ВВД някои неща не ми станаха ясни . Какво точно ттрябва да ям по колко пъти на ден да ям преди и след тренировка какво да ям ? За белтъци в храната ? За протеини ? За Креатин в храната ? Някои да има мнение за бирената мая ?