05.11.09
21:50
Някой ползвал ли е NDG KX BOL? Кажете какви са вашите впечатления. Напоследък започнах да качвам много, при това за кратък срок от време. Искам да спра с нещо усвояването на въглехидратите. Въпреки че не консумирам много въглехидрати, явни имам някакъв проблем с разграждането им и те се усвояват на 200%, направо не се издържа. Ако, това не помага, препоръчайте нещо друго... Предварително благодаря.
Не съм ползвал точно този , но от Нутришън Дискаунт не може да се очаква каквото и да било. Много съм доволен от карб и фет блокерите на Ултимейт Нутришън.
06.11.09
11:26
Не ти препоръчвам да залагаш на българска марка, особено за такива продукти, защото можеш да си навлечеш не малко главоболия.Заложи на някои американски продукти.На мен специално тези двата ми привлякоха вниманието.
healthstore.bg/NOW-Foods/Блокери/Phase-2®-500-мг-60-капсули.html
healthstore.bg/BSN/Блокери/Cheaters-Relief-120-капсули.html
казано от RogerF на 06.11.09, 11:26:
Не ти препоръчвам да залагаш на българска марка, особено за такива продукти, защото можеш да си навлечеш не малко главоболия.Заложи на някои американски продукти.
Nutrition Discount са немски, а Ultimate Nutrition всички знаем, че са от US.
06.11.09
12:20
казано от AlexK на 06.11.09, 11:54:
казано от RogerF на 06.11.09, 11:26:
Не ти препоръчвам да залагаш на българска марка, особено за такива продукти, защото можеш да си навлечеш не малко главоболия.Заложи на някои американски продукти.
Nutrition Discount са немски, а Ultimate Nutrition всички знаем, че са от US.
Аммм, объркал съм се, мислех си за друга марка.А Ултимейт въобще не съм ги споменавал.