Стрийй от упражененията...

06.11.09
10:11

Хора сега планирам да започна да тренирам за 7 месеца доста упорито от голяма пауза... и искам първата седмица да ми е загряваща и натам да натоварвам с колкото се може повече кг... идеята ми е как да го направя без да поуча Стрийй? Вече имам и е доста неприятно xD така, че зел съм си “Strechmarks” на Дева някакво мазило... съдържащи бая благинки, но искам да разчитам само на него за да не се разочаровам... някавки храни и т.н? Всичко ще ми е полезно против появяването на тези гадости... xD

06.11.09
10:57

Мазила - колкото си щеш, но повечето имат минимален ефект, който се изразява предимно в избледняване на стриите. Просто се храни добре и качвай (сваляй) постепенно, а не рязко. Така ще намалиш възможността за получаване на нови стрии.

06.11.09
16:10

Аз преди тренировка се мажа с един хидратиращ крем на нивеа и мисля,че има ефект от средата на лятото до сега не са ми излизали стрии по гърдите.

06.11.09
22:16

,а какво му е името?

08.11.09
19:52

казано от sarfios на 06.11.09, 22:16:

,а какво му е името?

http://www.nivea.bg/products/show/Хидратиращ лосион

08.11.09
21:22

пийййй повечко витамини (А и Е по-специално)  и рибено масло. мажи се с кремове , но повечето наистина са само за избледняване на стриите... на някои места съм срещал, че и прием на L-carnitine подобрява еластичността на кожата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1