Тялото ми!

AN

05.11.09
20:44

Здравейте  искам да попитам,понеже лятото бях чист а сега яко се омазних и скрих пресата,защо качвам рязко мазнина а мускул мн бавно качвам повече мазнина или немога да докажа какво качвам повече! Искам да попитам защото все ям много сладко яде ми се! И немога да го намаля а пък искам да качвам маса! Да правя ли диета или пролетта ще изчиста колкото мога ? ! И искам да попитам относно метаболизма ми какъв е! Изведнъж почвам да качвам некачествено, и после си свалям бързо що годе!

ПИ

05.11.09
20:49

Задал си няколко въпроса накаря вингаги с въпросителни?!

05.11.09
20:53

Е нормално, с ядене на сладко какво искаш да качваш, мускули ли? :)

AN

05.11.09
21:17

Добре аз знам че протеините не ми достигат но нямам тая възможност чрез храна да си ги набавям.Мислех да взема или протеин или гейнър незнам кой е по добрия вариант! Тогава ми кажете как да намаля качването на мазнини и увелича мускулната си маса! За да мога живот и здраве пролет като почна да се “стопявам” от чистенето поне да не остана клечка! :(

Мнението беше редактирано от Angerfist на 05.11.09 21:18.

Чисто качване става трудно и с правилно хранене,може и без много правилно хранене,ако ти е ген.РБД,НВД-ВМ или някакъв тип въглехидратна ротация за качване,може и ВВД ако си ектоморф,какъвто май не си.

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 05.11.09 22:17.

AN

05.11.09
22:21

като качвам качвам на корема и краката мазно! качил съм ест маса усещам ама не е това което искам! Ако си взема гейнър или протеин няма ли да ми помогне или екди-стиил нещо такова?

05.11.09
22:50

казано от Angerfist на 05.11.09, 22:21:

като качвам качвам на корема и краката мазно! качил съм ест маса усещам ама не е това което искам!

Нормално е да качваш по краката и корема, иначе означава да си “топка”.

Ако си взема гейнър или протеин няма ли да ми помогне или екди-стиил нещо такова?

Протеина е за маса. Съветвам те да се ограничиш в яденето и да тренираш.

06.11.09
06:54

казано от kozela91 на 05.11.09, 22:50:

като качвам качвам на корема и краката мазно! качил съм ест маса усещам ама не е това което искам!

Ако си взема гейнър или протеин няма ли да ми помогне или екди-стиил нещо такова?

Що говориш глупости ся?!

AN

06.11.09
17:46

казано от LttS на 06.11.09, 06:54:

казано от kozela91 на 05.11.09, 22:50:

Що говориш глупости ся?!

Разберете се де ! :D :)

06.11.09
18:46

Ее ти пък и ти ся.Намали въглехидратите и тея благунчета и с тези пари си купувай:месо,яйца и др.А за добавка,протеин според мен е по-добре за теб ;-) .

AN

06.11.09
19:10

кажи някъв изгоден до кам 30-35 лева ;)

06.11.09
20:29

приятел за толкова пари най-добре си вземи 7 картона яйца което ти идва около 1050 грама яйчен протеин.

Ами май няма да мога да ти помогна,хич ме няма с тея добавки,но разгледах тук-там и май всички са скъпички(е българските не толкова,но... :lol: ).Ето тука виж тоя ама нз-silabg.com/bg/1432-JC-NUTRITION-ULTRA-WHEY-PRO.html.И аз съм на мнение да си вземеш яйца кила кила,праскаш в казана и почваш “цикъла” :lol: ,но ти си решаваш ;-) .

07.11.09
07:33

Леле какво простотий се изписаха. Първо си оправи яденето и остави добавките за по-нататък. Относно българските добавки мнението ми е отрицателно. Увеличи белтъците, намали въглехидратите и наситените мазнини. Внимавай с раненето след 6 часа. Храни се с белтъци (месо и салата примерно). Прави 6-7 хранения дневно на малки порций за да забързаш метаболизма.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1