Общи добавки за средно напреднал

06.11.09
19:10

Дано модераторите не възразяват че аз съм 3-тия и последен човек който ползва този профил ?
Здравейте,на 16 години съм и имам половин година стаж във фитнес залата  и мисля че е време за започна с добавките.Тежа 66 кг.Значи парите не са проблем,защото си работя по часово и ето добавките които мисля че ми трябват:
Кой протеин е по-добър ? - Optimum Nutrition 100% Whey Protein Gold Standard или Неоувкосеният изолат на Now ?
За креатина ми казаха че ето тази матрица била много добра: silabg.com/bg/2036-CONTROLLED-LABS-Green-MAGnitude.html
Само креатин и протеин достатъчни ли са за натрупване на повече мускулна маса ? Колко гр протеин трябва да пия ? Бях чел по 2 гр протеин на килограм но това значи 132 гр протеин а на мен ми се струва малко ? Надявам се не греша някаде ? Може ли да ми кажете и как да ги пия ? А мога ли да си взема и протеин отново на Optimum но този път 100% Casein ? И да го пия вечерта вместо Голд-а ? За протеина знам че няма вредно действие защото с 2 думи това е храна на прах но тази креатинова матрица може ли да ми повлияе по някакъв начин на растежа на тялото ? Имам си хранителен режим в случай че ми кажете че колкото и добавки да си взема  ако нямам хранителен режим нищо няма да постигна !
  Приятна вечер ! :)

С две ръце и два крака гласувам за Неовкусения изолат на Нау.Хем е по-евтин и освен това е по-висок клас протеин.Просто няма място за сравнение между двата.Протеина е най-добре да го пиеш сутрин на гладно и 30 мин след това обилна закуска и може би доза и половина след тренировка.

За креатинова матрица си се спрял също на отличен продукт, това е най-изгодната матрица на пазара , като голямата разфасовка на цена 110 лева стига за 80 дни, дори и за повече ако сложиш една кратка почивка между два цикъла на прием.Напоследък доста хора я пробваха и досега няма недоволни.Матрицата най-добре е да я пиеш 30 мин преди тренировка.

Казеина е най-добрия вариант за протеин преди лягане, но по принцип е сравнително скъп.Може да заложиш на извара или дори месо.

Ако финансите не са проблем, може да прибавиш към стака един витамино-минерален комплекс или ето този продукт, който също е отличен избор, но най-важното  е, че е направен да се допълва с Green Magnitude.
healthstore.bg/Controlled-Labs/Азотни-Буустери/White-Flood-610-г.html

Aз бих заложил на стак от Green Magnitude, White Flood и неовкусения изолат на НАУ.

07.11.09
07:42

Първо искам да Ви благодаря за изчерпателния отговор. 2.268 кг от Неовкусеният изолат на NOW = 140 лв, Optimum Gold Standart 2.272 кг = 142.99 лв. Тези цени са от silabg.com НО щом протеина на НАУ е по-добър него ще взема.Понеже съм следобяд на училище трябва да стана в 6 часа и да пия протеина веднага и към 6:30 вече закуска. А не трябва ли преди тренировка една доза от протеина и след тренировка пак ? Колко време преди тренировка да пия протеина (ако трябва разбира се) ?

Мога ли да пия матрицата и протеина заедно 30 минути преди тренировка ? След като казеина отпада този White Flood ще го включа но за приема му пише: Начин на прием: 2 мерителни лъжички разбити в 470-590 мл. вода,  45мин. преди тренировка. Това не е ли прекалено много време преди тренировката или няма проблеми и мога  да си го пия както е показано ?

Приятен ден :)

Мнението беше редактирано от Mihail12341234 на 07.11.09 07:43.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1