05.11.09
13:14
Искам да попитам възможно ли е ръцете да са ми различни при условие че вдигам еднакво и с двете. Струвами се че има разлика в размерите им не съм ги мерил но като свия дясната (аз съм десничар) ми се струва че е по-голяма от лявата като я свия. Може и да си въобразявам но се съмнявам. Някой може ли да каже?
05.11.09
13:22
На практика е възможно, да. Окото понякога лъже, обаче...
Премери ръцете там, където смяташ, че има разлика и ще се види истината.
Винаги едната половина на тялото е по-развита от другата.
Мнението беше редактирано от AlexK на 05.11.09 13:48.
05.11.09
13:58
казано от AlexK на 05.11.09, 13:47:
Винаги едната половина на тялото е по-развита от другата.
x2
Колкото и да е симетрично почти НИКОГА не е еднакво ;) !
05.11.09
16:13
ок мерси :))
05.11.09
20:15
И на мене едната ръка ми е по-голяма дясната е 39, лявата 38-38,5 и много по-неуформена :lol: . Предполагам това е защото лявате ми е по-силна и като вдигам едни и същи килограми с 2-те ръце лявата се товати по-малко а дясната повече, обаче не искам да ставам смешен и на скота примерно да си слагам от лявата страна повече килограми :-) Някой има ли предложения как да ги изравня?
Амиии и мойте ръце са така :D
1 сант разлика :D :D :D
Какво правя, за да ги изравня ?
1-вото ми упаржнение е концентрично сгъване, почвам с лявата ръка и правя +1/+2 повторения ^^
След това имам чувството, че лявата ми ръка ше гръмне :D :D :D
07.11.09
09:05
Едната ми рака беше 40, другата 39, сега са ми равни, но пък едната ми се вижда по голяма.
Ядеш с дясната, пиеш с дясната... всичко, което е възможно да се прави с една ръка използваш дясната( в твоя случай ). Нормално е тя да е по развита, тя е била по-тренирана още преди да влезеш във фитнес залата :). Не се тревожи, просто гледай като правиш сериите в края като нямаш сили да не продължаваш само с дясната ... :) така дясната няма да расте по-бързо и нещата ще се оправят рано или късно. Успех
07.11.09
11:47
казано от King на 07.11.09, 10:35:
Ядеш с дясната, пиеш с дясната... всичко, което е възможно да се прави с една ръка използваш дясната( в твоя случай ). Нормално е тя да е по развита, тя е била по-тренирана още преди да влезеш във фитнес залата :). Не се тревожи, просто гледай като правиш сериите в края като нямаш сили да не продължаваш само с дясната ... :) така дясната няма да расте по-бързо и нещата ще се оправят рано или късно. Успех
не знам сли си ме разбрал: дясна - по-слаба ; по-голяма и уформена
лява - по-силна ; по-малка и неуформена
това е в моя случай :-S
Мнението беше редактирано от horsepower на 07.11.09 11:48.
07.11.09
13:08
Тренирай и ще се изравнят с времето, да не те притеснява това! И аз съм десничар и дяната е 38 см. лявата 37 :)
08.11.09
12:11
еми... дано да се изравнят ама не ми се вярва, щом вече година и нещо не са се изравнили...