04.11.09
18:53
Здравейте. На 21 години съм, тренирам почти без прекъсване вече 5 години. Пил съм протеини, глутамин, креатин, нищо “по-хард”.
И така, всеки ми казва, че съм изпуснал много ако не съм опитвал азотните буустъри(и е прав). Наканих се най-сетне , изчетох доста форуми и си поръчах Nitrix на BSN.
Проблемът идва от там, че междувременно, докторите ми казаха, че имам вътрешни хемороиди в дебелото черво(а досега не съм имал подобни проблеми). Както всички знаем, азотни буустъри действат съдоразширяващо. В момента се питам дали това ще е в плюс, или точно обратното - може да влуши драстично състоянието ми ? И не знам дали да започвам да го пия или не...
Благодарен съм на всякакви коментари по темата. Дано все някой е запознат с подобни случаи.
05.11.09
06:45
1. Мисля че жестоко си се прецакал с nitrix. Има много по-изгодни и добри продукти.
2. Не мисля че би ти се отразило по някакъв начин на хемороидите.
Относно питам за азотните бустери и креатиновите матрици на Bsn (No-xplode,Cellmass) на етикета пише 18-50 г може ли да се изплзва от 16,17 г...имам 1 г и 6 мес стаж в залата от малък спортувам...нямам никакви зд.проблеми.
06.11.09
16:33
казано от madcon на 06.11.09, 15:59:
Относно питам за азотните бустери и креатиновите матрици на Bsn (No-xplode,Cellmass) на етикета пише 18-50 г може ли да се изплзва от 16,17 г...имам 1 г и 6 мес стаж в залата от малък спортувам...нямам никакви зд.проблеми.
Можеш,ползвай си ги спокойно.Познавам хора,които са били no xplode и са на 17 и им няма нищо ;)
Мнението беше редактирано от Сами на 06.11.09 16:35.
06.11.09
16:34
казано от summer_jam на 05.11.09, 06:45:
1. Мисля че жестоко си се прецакал с nitrix. Има много по-изгодни и добри продукти.
2. Не мисля че би ти се отразило по някакъв начин на хемороидите.
Едва ли може да се прецакаш с азотен буустер номер 2 на пазара,
е, може ако си си взел само една малка опаковка, нищо няма да усетиш.
Иначе No Xplode-а е къде, къде по - добрия вариант.
06.11.09
17:33
Тия класации не са много достоверни според мен, но това е вече друга тема. Пил съм Nitrix и не усетих нищо. Според мен има фирми като controlled labs, BPS, BSN ,които предлагат по-изгодни и добри продукти.
казано от summer_jam на 06.11.09, 17:33:
Тия класации не са много достоверни според мен, но това е вече друга тема. Пил съм Nitrix и не усетих нищо. Според мен има фирми като controlled labs, BPS, BSN ,които предлагат по-изгодни и добри продукти.
Nitrix-а, явно си забравил на коя фирма е...
Мнението беше редактирано от vast на 07.11.09 11:39.
07.11.09
12:55
Не съм забравил. Не казвам ,че BSN е лоша фирма, а че NITRIX не струва!
Трудно може да се е прецакал с продукт на BSN. Особено с един от топ 3 азотни бустери на пазара...
07.11.09
16:11
Вземам го вече трети ден. Засега ефекта е нулев(както се очаква де). Малко ме притеснява, че има възможност купията да е отваряна, защото я нямаше предпазната хартия (кръглото картонче залепено на кутията под капака)... но това е оффтопик.
В здравословния ми проблем също не съм забелязал промяна.
07.11.09
16:31
Аз изказвам собствения си опит от продукта и той е отрицателен.