как мога да разбера ..

JI

19.02.05
01:18

Как мога да разбера дали имам ген да стана наистина як :))) може малко тъпо да звучкюи но ако може да се определи ще се радвам дам ога да открия :)))

19.02.05
01:31

Ами тренирай, и ще разбереш.
Макар  че, и да имаш ген, това не значи, че ще станеш як ;) А и да нямаш, пак може да станеш.
Зависи от много други неща :)
То по - принцип си личи, ако имаш данни, но според мен не трябва да се занимаваш с тези въпроси засега, а да потренираш сериозно няколко години :)

19.02.05
14:57

Еми наистина зависи от много неща, даже и да нямаш “ген” пак можеш да станеш як.
В общи линии - ако преди да започнеш да тренираш си сравнително силен (спрямо съучениците си например) и ако си сравнително с големи мерки (пак спрямо тях, но не са големи от мазнини) - тогава мисля че може да се каже че имаш ген да станеш “як” по-лесно от някой който преди е бил дребен и слаб

19.02.05
22:19

всеки може да стане як, зависи генът ти дали е културистично изрязяващ физиката ти - малка талия, широки рамене, трезв акъл!

19.02.05
23:06

[quote author=“aeshna”]всеки може да стане як, зависи генът ти дали е културистично изрязяващ физиката ти - малка талия, широки рамене, трезв акъл!

Ха Ха, трезв акъл, тука си наистина прав! Иначе има различни видове физика - при мен и Аешна мисля са развити добре гърба и краката. Рамото и трицепса (тука вече за мен - за него не знам) куцат и имам горе-долу широка талия. Друг тип за, който се сещам е със супер гърди и трицепс, но слаб гръб и крака (вървят им по-трудно, на мене гърдите са ми вървят много трудно), такъв май беше Хед Хънтър. Абе общо взето яко тренировки и акцентираш върху изоставащи (ако имаш, ама кой няма  :lol: )!

20.02.05
14:00

как може да разбереш...ми блъскаи здраво и ша видиш :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1