07.11.09
17:12
Здравейте забелязах в по-големите магазини,там кадето са диетичните храни протеин на фирма “път към здраве”.Пише,че е със съдържание 90% изолиран соев протеин.Някой опитвал ли го е и какво ви е мнението за него?
Поправка: Фирмата се казва “Вивена”
Темата беше редактирана от valenti на 07.11.09 19:02.
Причината да питам,е че цената му е много по-ниска от тези в магазините за добавки(10лв на кг) и не знам дали върши работа и дали не е нещо...побългарен!
07.11.09
21:23
Как мислиш? Реално е ефтино. Можеш да си правиш баници с него. (ама в буквалния смисъл - не говоря за бицепси!!) Вече трябва да видиш разликите в цените с тези заместители:
http://www.sofiamel.bg/professional.htm
казано от valenti на 07.11.09, 17:12:
Здравейте забелязах в по-големите магазини,там кадето са диетичните храни протеин на фирма “път към здраве”.Пише,че е със съдържание 90% изолиран соев протеин.Някой опитвал ли го е и какво ви е мнението за него?
Поправка: Фирмата се казва “Вивена”
Това е растителен протеин, не е пълноценен има и много ужасно много теми и дискусии че соята е дори вредна за организма. Нямаш нужда от това.
Аз съм останал с впечатлението че чуе ли се протеин всеки се представа някаква пудра не зависимо от къде и каква е, важното е да е прах някакъв и да има етикет на който да е написано ПРОТЕИН.
А всеки забравя че протеина е истинска храна.